Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Održana Web INDUSTRIJA 2011 - BeSeen

Sajam je predstavio ljude koji stvaraju promjene u poslovanju na internetu, ali i općenito.

5. svibnja 2011. održao se treći sajam Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen - jedini sajam internetske industrije (eng. Internet Industry Expo) u Hrvatskoj s edukativnim predavanjima, te besplatnom ulaznicom. Sajam je ove godine sa pola tisuća prijavljenih posjetitelja nastavio biti najveće okupljanje ponuđača i kupaca na internetskom tržištu. Iako skromna po broju izlagača, zbog čega su svi pojedinačno došli do većeg izražaja kod velikog broja posjetitelja, Web::INDUSTRIJA 2011 pokazala je javnosti presjek domaće internetske ponude.

Ono što je posjetitelje najviše privuklo, za što su se tražile zasebne rezervacije mjesta u dvorani, su edukativna predavanja na kojima su predavali najveći domaći stručnjaci za web trgovinu, web medije i razvoj web stranica - mnogi od njih s najvišim ocjenama od publike na poznatim konferencijama o web marketingu i developmentu (npr. Web::Strategija). Sva predavanja na sajmu, pa i nakon sajma, posjetitelji su mogli pratiti putem službenog sajamskog live blogging portala Zimo.co.

Na sajmu su proglašeni dobitnici priznanja startUPweb 2011 kao inovativne i kreativne poslovne snage koje koriste web. Za najboljeg od najboljih stručni žiri je odabrao projekt Streaming.hr, dok su odličnima ocijenjeni redom: Krojevi po mjeri online (www.krojacica.net), WhoAPI (www.whoapi.com), te Preporucamo.com (www.preporucamo.com).

Također, program sajma začinjen je napetom panel raspravom web-profesionalaca o (ne)isplativosti primjene Facebook-a u poslovne svrhe, zatim međusobnim upoznavanjem posjetitelja kroz zanimljivi Business Speed Dating, zabavnim igrama sposobnosti s vrijednim nagradama, jedinstvenim popustima na štandovima izlagača, druženjem uz kavu, te opuštenom atmosferom, ali i ostvarenim prodajnim rezultatima mnogih koji su izlagali.

Na Web::INDUSTRIJI 2011 kao izlagači bili su viđeni: Virtus dizajn, Microsoft Hrvatska, Web::Edukacija, Trenutak.hr, logIT internet usluge, Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera – CISEx, Kolektiva, Trikoder, Web-hosting.hr, Etarget, Metuzalem d.o.o., Konzum - internet prodavaonica, Web Studio – Wspay™ Payment Gateway, Emporia – Discount4Web.com, Uklanjanjevirusa.com, Knopso, te Hrvatska udruga Linux korisnika – HULK.

Aktualno

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more