Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Održana promotivna kampanja MojPosao Job College!

Održana promotivna kampanja MojPosao Job College!

Dana 15., 16, i 17. te 22., 23. i 24. ožujka održane su MojPosao Job College cjelodnevne promotivne  aktivnosti  (gradovi - Virovitica, B.Manastir, Đakovo, Požega, Osijek i Slatina) tijekom kojih su se mlade zainteresirane osobe do 29 godina starosti mogle prijaviti za sudjelovanje u projektu.

Zainteresirani posjetitelji također su mogli na štandovima Job College projekta dobiti i više informacija o aktivnostima koje su obuhvaćene projektom:

- radionice

- razvoj karijerenih planova

- edukacija

- dobivanje Certifikata MojPosao Job College

Svi posjetitelji su ujedno mogli dobiti i savjete stručnjaka za zapošljavanje tvrtke Selectio i predstavnika područnih službi HZZ-a (o pisanju životopisa, predstavaljanju na razgovoru za posao itd.).

Osim predstavnika MojPosao Job College tima, na štandovima u Osijeku su bili i predstavnici tvrtke Studio Moderna koji su na licu mjesta obavljali  preliminarne intervjue  za poziciju Agent u call centru. 

 

 

Sve

Trenutno nema članaka koji odgovaraju uvjetima pretrage

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje