Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Doktor medicine (m/ž)

Daruvar

Rok prijave:

  • ZAVOD ZA HITNU MEDICINU BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Opis posla

Na temelju odredbe članka 27. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, v.d.ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu BBŽ, raspisuje javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto:

Doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine - 1 izvršitelj (m/ž) na neodređeno radno vrijeme, mjesto rada Bjelovarsko-bilogorska županija - Ispostava Daruvar.

Uvjeti

- VSS - završen medicinski fakultet (doktor medicine)
- položen stručni ispit
- odobrenje za samostalan rad Hrvatske liječničke komore (važeća licenca)
- radno iskustvo: u trajanju obveznog pripravničkog staža
- vozačka dozvola B-kategorije
- poznavanje rada na PC-ju

Uz pisanu prijavu na natječaj, kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- dokaz o državljanstvu - preslik osobne iskaznice ili domovnice
- dokaz o stručnoj spremi - preslik diplome
- dokaz o radnom stažu - elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranima u matičnoj evidenciji HZMO (podaci o radnom stažu i radnom odnosu)
- preslik odobrenja za samostalan rad nadležne komore - važeća licenca
- preslik uvjerenja o položenome stručnom ispitu
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci) - izvornik ili ovjeren preslik
- dokaz o položenom ispitu B-kategorije

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osoba koja ne podnese pravovremenu i/ili urednu prijavu ili za koju se utvrdi da ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, neće se smatrati kandidatom/kandidatkinjom prijavljenim na javni natječaj. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.

Zavod za hitnu medicinu BBŽ pridržava pravo za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete ovog natječaja provesti testiranje (provjera znanja i sposobnosti, sklonost timskom radu, komunikacijske vještine, odgovornost i sl.), kao i provesti usmeni razgovor, o čemu će kandidati biti obaviješteni.

Zavod za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije pridržava pravo poništiti natječaj u bilo kojem trenutku, u cijelosti ili djelomično, bez navođenja razloga.

Pisane prijave na natječaj s obveznim prilozima, podnose se na adresu: Zavod za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, 43000 Bjelovar, Josipa Jelačića 13 c, s naznakom: »Natječaj za zasnivanje radnog odnosa« u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, odnosno do popune.

Smatra se da je kandidat/kandidatkinja koji/a ne pristupi testiranju/usmenom razgovoru, povukao/la prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kandidatkinjom.

Na web stranici www.hitnabbz.hr.natječaji.html biti će objavljen poziv za razgovor/testiranje, te vrijeme i mjesto održavanja razgovora/testiranja, najmanje pet dana prije održavanja istog.

Obavijest o izabranom kandidatu/kandidatkinji javno će biti objavljena na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije www.hitnabbz.hr.natječaji.html

Dan objave obavijesti o rezultatima natječaja na web stranici Zavoda za hitnu medicinu smatra se danom dostave obavijesti kandidatima, te o rezultatima natječaja kandidati neće biti pisano obavještavani.

Stručna sprema:

Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

0-1

Vozačka dozvola:

B

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Županija rada:

Bjelovarsko-bilogorska

Prosječna plaća u kategoriji
Zdravstvo, socijalni rad iznosi 5.814,99 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje