Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Pomoćnik glavnog urednika i urednik Weba (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Ustanova za obrazovanje odraslih - ILBA
  • Adresa: Andrije Žaje 61/1, 10000 Zagreb
  • Web: http://www.ilba.eu

Časopis Open Info Trend je jedini regionalni časopis za poslovnu informatiku s tiskanim i elektroničkim izdanjem, s preko 20 godina izlaženja, mrežom uglednih autora i suradnika. S nakladom od 3.000 - 4.000 primjeraka, čitaju ga IT menadžeri, stručnjaci iz pojedinih područja primjene suvremenih tehnologija kao i "ljudi od utjecaja".

Opis posla

Prijavi se na radno mjesto pomoćnika glavnog urednika i urednika weba
Jedinog poslovnog regionalnog IT medija s više od 20 godina tradicije

Imamo iskustvo, tradiciju i znanje koje želimo nadograditi tvojim entuzijazmom, ambicijom, kreativnošću i željom za učenjem.
Poželjno iskustvo u izdavaštvu, idealno tiskanih i elektroničkih medija te iskustvo rada na društvenim mrežama. Nećemo se razočarati ako nešto od toga nemaš, a jedini pravi minus može biti ako ne želiš učiti i napredovati. Ako pratiš događanja u ICT-u, zanima te sve što počinje sa "digital", a voliš i poslovnu stranu svega toga - prijavi se.

Uvjeti

Pošalji nam:
- svoj stručni i osobni životopis (koliko god kratak ti se možda činio), s posebnim naglaskom na:
- medije u kojima si objavljivao/la ili si ih uređivao/la (link ili kopiju radova)
- iskustvo u digitalnom marketingu ako ga imaš (nije obavezno) te korištenje alata i platformi (npr. Google Analytics, AdWords i sl.)
- poznavanje WordPress platforme;
- prikaz tvojih postojećih kontakata, profila i aktivnosti na društvenim mrežama i digitalnim kanalima komunikacije (LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube…)
- tvoje kratko viđenje našeg časopisa i portala (www.infotrend.hr)
- kratki prikaz tvoje motivacije za suradnju s nama. Može biti u e-mailu, videu, prezentaciji ili bilo kojem drugom obliku za koji vjeruješ da će najbolje prikazati tebe i tvoje snage.

Što nudimo

Nudimo ogromno iskustvo naše redakcije, priliku učiti od najboljih, prostor za primjenu tvojih novih ideja, mrežu vrhunskih autora u većem broju stručnih područja, respektabilnu bazu čitatelja, naprednu tehnološku infrastrukturu.

Vrsta zaposlenja:

Honorarno

Napomena:

Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom

Ostale informacije

Prosječna plaća u kategoriji
Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje