Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Visual C# Programer (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Manor Software d.o.o.
  • Adresa: Augusta Šenoe 34, 10000 ZAGREB
  • Web: http://www.msz.hr

Manor Software d.o.o. je tvrtka u 100% vlasništvu Manor AG (Basel, CH - www.manor.ch), a na hrvatskom tržištu posluje od 2001. godine. Tvrtka ima 10 stalno zaposlenih, mahom programera.

Opis posla

Zbog rada na projektu uvođenja novog ERP-a, potražujemo studente/studentice (više osoba) sa znanjem objektnog programiranja u Visual C# programskom jeziku.

Uvjeti

Prema procjenama, projekt će trajati oko 6 mjeseci, od početka siječnja, do kraja lipnja 2018. godine. Rad će se odvijati u prostorijama ureda (Augusta Šenoe 34, Zagreb), od ponedjeljka do petka, između 09 i 17 sati. Razmatrati ćemo kandidate/kandidatkinje završnih godina, odnosno one kojima sveučilišne obveze omogućuju barem 30-tak radnih sati tjedno.

Osim znanja programiranja u Visual C# programskom jeziku, od kandidata se očekuje i poznavanje engleskog jezika. Poznavanje njemačkog jezika je prednost, ali ne i uvjet.

Prijavu s Vašim podacima za kontakt i kratkim opisom dosadašnjeg iskustva, pošaljite isključivo na mail: posao@msz.hr

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Studentski ugovor

Ostale informacije

Kategorije:

IT, telekomunikacije

Županija rada:

Zagreb i Zagrebačka

Prosječna plaća u kategoriji
IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje