Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Prodajni predstavnik - unapređivač prodaje (m/ž)

Split

Rok prijave:

Postani

Prodajni predstavnik - unapređivač prodaje (m/ž)

Mjesto rada: Split

 

Distribucija Atlantic Grupe posluje na brojnim europskim i svjetskim tržištima: SDP Hrvatska, SDP Srbija, SDP Slovenija, DP Makedonija, SDR HoReCa, DP Austria, DP Zajednica neovisnih država, UMD (Upravljanje mrežom distributera) Njemačka, Švicarska & Benelux, UMD Europa i prekomorska tržišta te UMD Istočna Europa. Atlantic Grupa je sa Strateškim distribucijskim područjem Hrvatska vodeći distributer visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje, s robnim markama koje su regionalni i svjetski lideri.
Strateško distribucijsko područje Hrvatska posjeduje visokorazvijeni „knowhow” iz područja upravljanja ključnim kupcima, upravljanja kategorijama proizvoda, upravljanja lancem nabave, trade marketinga i unapređenja prodaje, koji se kontinuirano usklađuje s trendovima na tržištu.

Tražimo talentirane i kompetitivne pojedince koji se spretno snalaze u dinamičnom okruženju prodaje. Uspješan kandidat igrat će važnu ulogu u realizaciji prodajnih planova te unapređenju prodaje na zadanom terenu na kojem distribuira i prodaje trgovačku robu iz asortimana Atlantic Trade-a.
Prilikom obilaska postojećih kupaca i pronalaska novih, Prodajni predstavnik - unapređivač prodaje gradi i razvija pozitivne odnose i osigurava zadovoljstvo i lojalnost naših kupaca.
Briga o kvalitetnoj izloženosti proizvoda u policama, kontrola narudžbi prodajnih mjesta kupaca te briga o rokovima trajanja proizvoda, također su odgovornosti Trgovačkog predstavnika – unapređivača prodaje, a s ciljem pružanja vrhunske podrške i servisa našim partnerima te osiguravanja dostupnosti visokokvalitetnog asortimana proizvoda našim kupcima.

PRAVI KANDIDAT treba imati srednju stručnu spremu, dobre radne navike te biti predan i uporan u pristupu radnim zadacima. Vozačka dozvola B kategorije tehnički je preduvjet za ovo radno mjesto. Posao zahtijeva korištenje vlastitog vozila.
Izražene komunikacijske i organizacijske vještine, proaktivnost, samostalnost i usmjerenost na rezultate trebale bi biti najjače osobine pravog kandidata.

Budi dio Atlantic Grupe.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu. Osnovana prije 25 godina, kompanija je od lokalnog distributera prerasla u uspješnu multinacionalnu grupaciju s predstavništvom u 12 zemalja, 19 proizvodnih pogona, preko 20 jedinstvenih brendova i 5.400. zaposlenika.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic svojim postojećim i novim kolegama, partnerima i investitorima nudi beskrajan ocean prilika za rast i razvoj.

 

Molimo da prijavu na natječaj i dostavu životopisa
izvršite putem linka koji vodi na službene stranice Atlantic Grupe

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje