Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Profesor / student engleskog jezika ili izvorni govornik (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Helen Doron English je međunarodno priznati sustav učenja engleskog jezika koji postoji više od 30 godina te se provodi u više od 30 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2009. godine na 25 lokacija.

Naša metoda rada zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik. Upravo nam takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti. Uči se u malim grupama (od 4 do 8 djece) te isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivnost i govor. Učimo uz pomoć vrlo kvalitetnih materijala i stimuliramo dječji razvoj kroz poticanje svih osjetila. Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje CD-a kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

www.helendoron.hr
Facebook
YouTube

Profesor / student engleskog jezika ili izvorni govornik (m/ž)

Tražimo studente/profesore engleskog jezika ili izvorne govornike engleskog jezika s dobrim znanjem hrvatskog za popunjavanje više otvorenih radnih mjesta za posao učitelja/ice prema našoj jedinstvenoj Helen Doron English metodi.

U našoj školi engleski uče djeca i tinejdžeri već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti, a obzirom da radimo na izuzetno aktivan i djeci zabavan način, tražimo energične, komunikativne, otvorene, vesele i kreativne osobe koje prije svega uživaju u radu s malom djecom te su spremne usavršavati se i učiti.

Odlično vladanje engleskim jezikom je nužno, a poželjne su i osnovne umjetničke vještine i znanja, dar pjevanja te poznavanje rada na računalu.

Molimo sve kandidate da se prije prijave za posao upoznaju s našom metodom putem naše web stranice te Facebook stranice Helen Doron English Croatia.

Prijave šaljite isključivo putem moj-posao.net linka za prijavu.

Razmatrati ćemo samo potpune prijave koje trebaju sadržavati:

  • molbu/motivacijsko pismo na hrvatskom i engleskom jeziku
  • životopis/CV na hrvatskom i engleskom jeziku

Ukoliko nam Vaši podaci i iskustvo budu interesantni, biti ćete pozvani na intervju te testiranje.

Kao Helen Doron Teacher Vi ćete:

  • biti dio međunarodne mreže učitelja
  • dobiti mogućnost usavršavanja svojih učiteljskih vještina pohađanjem naših specijaliziranih Helen Doron English treninga i seminara
  • primati podršku putem naše godišnje konferencije, sastanaka učitelja, web portala i foruma
  • raditi dinamičan i zanimljiv posao prema metodi koja je višestruko korisna za razvoj djece

Zainteresirani? Molimo da se na oglas prijavite putem linka za prijavu do 18. prosinca 2017.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Obrazovanje i znanost iznosi 5.262,05 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje