Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Analitičar upravljanja i podrške uslugama (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Erste Group Card Processor

Erste Group Card Processor d.o.o. za informatički inženjering i međubankarske usluge, međunarodni kartični procesor koji omogućuje bankama izdavanje bankovnih kartica i njihovo prihvaćanje na bankomatima, EFTPOS terminalima i putem Interneta, a sve u funkciji ostvarivanja suvremenih bankarskih usluga koje pruža i internacionalno, u više europskih zemalja, raspisuje natječaj za radno mjesto u Zagrebu:

Analitičar upravljanja i podrške uslugama (m/ž)

Analitičar upravljanja i podrške uslugama (m/ž) u Direkciji infrastrukture zadužen je za izvršavanje dnevnih operativnih aktivnosti i procesa nužnih za isporuku i upravljanje IT uslugama. Radno mjesto uključuje poslove zaprimanja telefonskih poziva, izvršavanje zahtjeva i davanje informacija klijentima, praćenje i po potrebi eskalaciju prema organizacijskim jedinicama/ osobama da pravovremeno osiguraju odgovor na njima postavljen upit/ zahtjev/ prijavu/ reklamaciju. Odgovoran je za prikupljanje informacija i postavljanje ispravne dijagnoze u prvom kontaktu, pružanje pomoći u korištenju distributivnih kanala u ime banaka te evidentiranje i izvještavanje.

Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:

  • obrazovanje informatičkog, ekonomskog ili elektrotehničkog usmjerenja
  • poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
  • sposobnost rješavanja problema, planiranja i odlučivanja
  • organizacijske sposobnosti
  • samostalnost, odgovornost, motiviranost i proaktivnost u radu
  • znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • spremnost na rad u smjenama (24x7)

Ukoliko ste osoba koja posjeduje potrebna znanja i vještine, te ste spremni na prihvaćanje novog profesionalnog izazova i rad u dinamičnom okruženju, pozivamo Vas da odgovorite na ovu priliku i javite se na naš natječaj do 11.12.2017. godine. Svoju ponudu sa životopisom na hrvatskom ili engleskom jeziku dostavite putem linka za prijavu.

Prijavom na naš natječaj pristajete da Vaše podatke sačuvamo u našoj bazi podataka u razdoblju od naredna 24 mjeseca nakon okončanja postupka natječaja radi kojeg ste nam dostavili svoje podatke, a sve isključivo u svrhu kako bismo vas mogli kontaktirati radi možebitne dostave ponude za zapošljavanje na istom ili nekom drugom radnom mjestu. Erste Group Card Processor d.o.o. vaše će podatke koristiti isključivo za vlastite potrebe i iste neće dostavljati ili na bilo koji način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani, bez vašeg posebnog dopuštenja. Ukoliko ne želite da vaše podatke zadržimo u našoj bazi, molimo da to posebno naglasite u vašoj prijavi. Jednako tako, svoju suglasnost za zadržavanjem vaših podataka u našoj bazi podataka možete povući dostavom pisanog zahtjeva (uključujući i e-mail) na naše kontakt adrese.  
Hvala Vam na prijavi.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Elektrotehnika iznosi 4.790,14 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje