Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Informator u kontakt centru (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

AutoZubak se bavi prodajom i održavanjem motornih vozila, a čine ju ovlaštena prodaja i servis brandova Volkswagen, Škoda, Audi te AutoZubak Neostar – servis za sve marke vozila i prodaju rabljenih vozila. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

Nama je kontaktni centar centralno mjesto za prijem i obradu svih upita klijenata – AutoZubaka i Neostara, a kroz koji se obavlja sva komunikacija s korisnicima usluga servisa i prodaje vozila. U našem kontaktnom centru vlada iznimno pozitivna atmosfera što nam je bitno jer nam on služi za podizanje kvalitete usluge i zadovoljstva klijenata.

Opis glavnih zadataka

  • odgovaranje na informativne upite
  • zaprimanje dolaznih poziva
  • otvaranje radnih naloga
  • dežurstvo u kontaktnom centru.

Karakteristike prave osobe za nas

Ako si komunikativna, kulturna, odgovorna i vedra osoba, sklona timskom radu, a još k tome poznaješ dobro autoindustriju, ovo je odjel za tebe. Imaš SSS, radno iskustvo u kontakt centru i izvrsno poznaješ engleski jezik u govoru i pismu. Poznavanje drugog stranog jezika (poželjno njemački) je prednost. Informatički si pismen/a i imaš organizacijske vještine i vozačku dozvolu B-kategorije.

AutoZubak i ORYX Grupa dio su Zubak Grupe, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s četrdeset godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Saznaj više i prijavi se za posao elektroničkim putem LINKA ZA PRIJAVU najkasnije do 14. prosinca 2017. i pridruži se našem timu.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje