Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Kontrolor kvalitete (m/ž)

Samobor

Rok prijave:

  • DIVgroup
  • Adresa: Bobovica 10a, Samobor

DIV Grupa je jedan od vodećih europskih proizvođača metalnih proizvoda, s kupcima i poslovnim partnerima u 35 zemalja svijeta, s najvećim rastom u segmentu proizvodnje u regiji te više od 3500 zadovoljnih zaposlenika u tvrtkama, tvornicama i predstavništvima u šest država.

DIV Grupa je uspješno privatizirala više proizvodnih tvrtki u Hrvatskoj i široj regiji te kontinuirano investira u porast proizvodnih kapaciteta, razvoj novih proizvoda, otvaranje brojnih novih tržišta, uz stalno povećanje broja zaposlenih. Vjerujući da samo uspješni i zadovoljni zaposlenici mogu stvoriti uspješnu tvrtku, sustavno ulažemo u profesionalno usavršavanje svojih djelatnika te razvijamo kvalitetno poslovno okruženje usmjereno na ostvarivanje ciljeva i timski rad.

S obzirom da širimo proizvodnju i imamo mnogo ugovorenih poslova, tražimo kadar koji će svojom voljom i znanjem pomoći u ostvarenju naših, ali i njihovih ciljeva.

Opis posla

Glavna zaduženja su mjerenje dimenzija, ispitivanje mehaničkih svojstava ( tvrdoća, statičko vlačno ispitivanje, žilavost ), ispitivanje površinske zaštite te izrada kontrolnih karata.

Uvjeti

Od kandidata očekujemo napredno razmišljanje te samostalnost i odgovornost u radu.

- SSS tehničke struke
- potrebno je poznavanje engleskog jezika
- potrebno je poznavanje Microsoft Office paketa
- iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet

Jezici:

Engleski (osnovno)

Vještine:

Word, Excel

Što nudimo

Postoji mogućnost napredovanja.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 5.772,66 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje