Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj skladišta i repromaterijala (m/ž)

Samobor

Rok prijave:

  • DIVgroup
  • Adresa: Bobovica 10a, Samobor

DIV Grupa je jedan od vodećih europskih proizvođača metalnih proizvoda, s kupcima i poslovnim partnerima u 35 zemalja svijeta, s najvećim rastom u segmentu proizvodnje u regiji te više od 3500 zadovoljnih zaposlenika u tvrtkama, tvornicama i predstavništvima u šest država.

DIV Grupa je uspješno privatizirala više proizvodnih tvrtki u Hrvatskoj i široj regiji te kontinuirano investira u porast proizvodnih kapaciteta, razvoj novih proizvoda, otvaranje brojnih novih tržišta, uz stalno povećanje broja zaposlenih. Vjerujući da samo uspješni i zadovoljni zaposlenici mogu stvoriti uspješnu tvrtku, sustavno ulažemo u profesionalno usavršavanje svojih djelatnika te razvijamo kvalitetno poslovno okruženje usmjereno na ostvarivanje ciljeva i timski rad.

S obzirom da širimo proizvodnju i imamo mnogo ugovorenih poslova, tražimo kadar koji će svojom voljom i znanjem pomoći u ostvarenju naših, ali i njihovih ciljeva.

Opis posla

Glavna zaduženja su organizacija i upravljanje radom skladišta, rukovođenje poslovnim procesima i radnicima u skladištu, odgovornost za pravilno čuvanje robe, održavanje čistoće i sigurnosti u radnom okruženju te optimiziranje korištenja skladišnog prostora.

Uvjeti

Od kandidata očekujemo urednost i pedantnost u vođenju skladišta, poznavanje čeličnih repromaterijala, šipki, profila, cijevi i limova, organizacijske i logističke sposobnosti te želju i interes za radom u pogonu metaloprerađivačke industrije.

- KV/SSS
- iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet

Stručna sprema:

KV, Srednja stručna sprema

Što nudimo

Postoji mogućnost napredovanja

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Županija rada:

Zagreb i Zagrebačka

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Skladištenje i logistika iznosi 3.723,18 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje