Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Radnik na klasičnom tokarenju (m/ž)

Samobor

Rok prijave:

  • DIVgroup
  • Adresa: Bobovica 10a, Samobor

DIV Grupa je jedan od vodećih europskih proizvođača metalnih proizvoda, s kupcima i poslovnim partnerima u 35 zemalja svijeta, s najvećim rastom u segmentu proizvodnje u regiji te više od 3500 zadovoljnih zaposlenika u tvrtkama, tvornicama i predstavništvima u šest država.

DIV Grupa je uspješno privatizirala više proizvodnih tvrtki u Hrvatskoj i široj regiji te kontinuirano investira u porast proizvodnih kapaciteta, razvoj novih proizvoda, otvaranje brojnih novih tržišta, uz stalno povećanje broja zaposlenih. Vjerujući da samo uspješni i zadovoljni zaposlenici mogu stvoriti uspješnu tvrtku, sustavno ulažemo u profesionalno usavršavanje svojih djelatnika te razvijamo kvalitetno poslovno okruženje usmjereno na ostvarivanje ciljeva i timski rad.

S obzirom da širimo proizvodnju i imamo mnogo ugovorenih poslova, tražimo kadar koji će svojom voljom i znanjem pomoći u ostvarenju naših, ali i njihovih ciljeva.

Opis posla

Glavna zaduženja su rad na tokarenju metalnih dijelova na klasičnim tokarilicama, čitanje nacrta, kontrola dimenzija raznim mjerilima.

Uvjeti

Od kandidata očekujemo napredno razmišljanje, samostalnost i odgovornost u radu, poznavanje alata, te želju i interes za radom u pogonu metaloprerađivačke industrije.

- KV/VKV/SSS tokar
- iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet

Stručna sprema:

KV, VKV, Srednja stručna sprema

Što nudimo

Postoji mogućnost napredovanja.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 5.772,66 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje