Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Dispečer - administrator (m/ž)

Beli Manastir

Rok prijave:

Tvrtka TC osnovana je prije 30 godina i među prvim je privatnim tvrtkama u Mađarskoj. Danas se nalazi među najznačajnijim srednjim tvrtkama u regiji za prodaju i proizvodnju, te servis ugostiteljske opreme i svih vrsta rashladnih uređaja. Izdržljivost, inovacija i sposobnost prilagođavanja novim tržišnim uvjetima zaslužni su za to što je TC grupacija danas prisutna u 6 država (Mađarska, Češka, Rumunjska, Slovačka, Hrvatska, Srbija) gdje predstavlja isti cilj; opskrbiti tržište najboljom robom i na najkvalitetniji način pružiti servisne usluge.

Na području Republike Hrvatske poslujemo duže od 10 godine, što u sjedištu u Belom Manastiru, te u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, gdje smo stvorili uspješne timove.

U tom periodu stvorili smo uspješnu suradnju sa poznatim i renomiranim tvrtkama u regiji za koje obavljamo usluge servisiranja i održavanja rashladne opreme.

Naš cilj je da tvrtka Crown Cool d.o.o., koju uspješnom čine njezini djelatnici postane sinonim za uspješnost. Svojim predanim radom i postignućima doprinosimo tom cilju i stvaranju uspješnog branda.

Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, i smatrate da posjedujete potrebite vještine i znanja, pozivamo Vas da se pridružite našem timu!

Posao

Najvažniji kotačić tj. pokretač svake firme koja želi napredovati su ljudi, njihovo znanje, trud, iskustvo te njegovo stjecanje.

Crown Cool d.o.o., je vrlo dinamična firma koja konstantno ide uzlaznom putanjom. Ukoliko želite raditi u dinamičnom okruženju punom novih izazova te ako ste pouzdana, dinamična, odgovorna i kreativna osoba spremna na timski rad spremna na dokazivanje u ovoj radnoj sredini pružiti ćemo Vam priliku za profesionalan razvoj u ovom poslovnom okruženju.

Crown Cool d.o.o., je tvrtka koja posluje na cijelom teritoriju Republike Hrvatske te zapošljava na nivou cijele RH.

Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih mjesta, povećanja opsega posla u sezoni ili u sklopu ostvarenja određenog poslovnog pothvata te za potrebe osiguravanja zamjene privremeno nenazočnog zaposlenika ili zaposlenika koji trajno napušta kompaniju.

Opis posla

Tražimo profesionalnu, dinamičnu, upornu i angažiranu osobu, vrsnih komunikacijskih vještina, za posao administratora(m/ž)

Opis posla:
- rad u dispečerskom centru
- kontakt sa poslovnim partnerima
- zaprimanje radnih naloga
- izrada i obrada radnih naloga
- izrada dnevnih i tjednih izvješća

Tražimo više izvršitelja (m/ž).

Uvjeti

- minimalno SSS
- samostalnost u radu, ustrajnost i predanost ostvarenju zadanih ciljeva
- ambicioznost
- napredne komunikacijske i pregovaračke vještine
- prilagodljivost i snalažljivost
- dinamičnost, fleksibilnost u poslovanju
- spremnost na učenje i edukaciju
- poznavanje poslovnog bontona
- aktivan rad na računalu (MS Office)

Prednost:
- znanje engleskog jezika ili mađarskog jezika u govoru i pismu
- radno iskustvo na ovakvim ili sličnim poslovima

Napomena: poziv u daljnji selekcijski postupak uputiti ćemo samo kandidatima koji odgovaraju traženim uvjetima iz natječaja i za koje ocijenimo da postoji mogućnost ostvarenja poslovno suradnje. Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo na ukazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje. Sve pristigle prijave ćemo pohraniti u našoj internoj bazi podataka, osim ukoliko se ne slažete što molimo da naglasite u svojoj prijavi na natječaj.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Što nudimo

- rad na puno radno vrijeme
- redovna i stabilna primanja
- mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja
- naknadu za prijevoz na posao

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje