Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Direktor operacija (m/ž)

Orašac

Rok prijave:

Dubrovački Vrtovi Sunca jedan su od najljepših resorta na obali Jadranskog mora udaljen samo 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke. Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. U sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, prirodna šljunčana plaža, 16 restorana i barova, kongresni centar, sportski centar te višestruko nagrađivani Spa by OCCO centar.

Kako bismo uspješno ostvarili našu viziju pozivamo Vas da nam se prijavite za sljedeću poziciju:

Direktor operacija (m/ž)

PRIJAVA

Osnovni zadaci uključuju:

 • Planiranje i organizacija rada odjela – razvijanje strateških kratkoročnih i dugoročnih planova u skladu s poslovnim planom i u suradnji s izvršnim direktorom, razvijanje novih koncepata poboljšanja poslovanja resorta (npr. proširivanje ponude), razrađivanje i provedba potrebnog plana rada objekata u resortu koja se nalaze u nadležnosti radnog mjesta u suradnji s izvršnim direktorom, rješavanje postojećih žalbi promptno i na optimalan način, uvođenje sustava kontroliranja troškova, iniciranje aktivnosti potrebnih za ostvarivanje financijskih ciljeva.
 • Upravljanje operativnim poslovanjem u odjelima kuhinje, hrane i pića i odjelu za organizaciju grupa i događanja – provođenje redovnih sastanaka s direktno podređenim voditeljima odjela u svrhu provjere pridržavanja zadanog poslovnog plana, praćenje implementacije korporativnih standarda i standardnih operativnih procedura u svim odjelima u resortu, koordiniranje politike cijena i pripreme menija, te vinskih karti i karti pića, kontroliranje rasporeda rada i osiguravanje raspoređivanja optimalnog broja zaposlenika prema popunjenosti resorta i obimu posla, sudjelovanje na događajima u organizaciji hotela te upoznavanje s gostima u svrhu saznavanja informacija o njihovom zadovoljstvu, komunikacija s gostima, potencijalnim klijentima, dobavljačima i poslovnim partnerima.
 • Upravljanje ljudskim potencijalima - postavljanje ciljeva kao mjerila praćenja radnog učinka zaposlenika i davanje redovite povratne informacije, motiviranje zaposlenika, vršenje selekcije novih zaposlenika uz odjel ljudskih potencijala, predlaganje materijalnog i nematerijalnog nagrađivanja zaposlenika.
 • Administracija - izvještavanje o svim nepravilnostima, žalbama gostiju i važnim događajima izvršnom direktoru, izrađivanje potrebnih planova, evidencija i izvješća.

Kandidat/kandidatkinja treba imati:

 • VSS (ekonomija, menadžment ili financije)
 • Potrebno radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji (min. 2 god.)
 • Potrebno radno iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima
 • Potrebno napredno znanje rada u MS Office paketu
 • Poželjno znanje rada u sustavu OPERA i Mfax, Hrnet, MICROS
 • Izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Razvijene komunikacijske vještine i sklonost timskom radu

U Dubrovačkim vrtovima sunca očekuje Vas rad u izrazito profesionalnom okruženju, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te razne obuke kojima neprekidno nastojimo poboljšati kvalitetu usluge i povećati zadovoljstvo zaposlenika.

Rok prijave: 26.02.2018.

Nudimo atraktivna primanja te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja.

Potpuna prijava sastoji se od životopisa kao i fotografije ne starije od godinu dana.
Nepotpune prijave se neće razmatrati. Sve prijave zadržavamo u našoj bazi i ne vraćamo ih kandidatima.

Kandidati koji prođu predselekciju, bit će pozvani na razgovor tijekom ožujka, 2018.g.
O točnom datumu i vremenu intervjua bit će obaviješteni telefonski.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Prosječna plaća u kategoriji
Turizam i ugostiteljstvo iznosi 4.175,78 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje