Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Zaposlenik u odjelu logistike - viličarist (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • IKEA Hrvatska

Većina ljudi vidi stol.

Ti vidiš što je sve potrebno da bi proizvod stigao do kupca.

ZAPOSLENIK U ODJELU LOGISTIKE - VILIČARIST(m/ž), IKEA Zagreb

Ti vidiš stvari na malo drugačiji način. I mi ih tako vidimo. Vjerujemo da su vrijednosti važnije od toga što piše u tvom životopisu. Mi nudimo radna mjesta koja testiraju tvoje sposobnosti i potiču te na razvoj. Dođi da zajedno gledamo stvari na malo drugačiji način.

O radnom mjestu

Kao zaposlenik u odjelu Logistike omogućuješ efikasan protok robe kako bi odgovarajući proizvodi bili uvijek dostupni kupcima, pri čemu uvijek moraš razmišljati i postupati na učinkovit i siguran način. Otvoreno radno mjesto uključuje rad na 30 sati/40 sati tjedno te ugovor na određeno vrijeme.

Tvoji će zadaci uključivati:

 • Rukovanje robom - prijevoz robe po robnoj kući električnim viličarom, ručnim paletnim viličarom, nadopunjavanje zaliha, preuzimanje robe iz skladišta za predaju na dostavu kupcima, pakiranje robe i slično.
 • Zajednički rad s kolegama na nadopunjavanju zaliha odgovarajućih proizvoda kako bi robna kuća bila spremna za kupce.
 • Korištenje ispravne opreme na siguran i učinkovit način kako bi se minimizirala oštećenja zaliha i opreme, održavanje radnog prostora čistim i organiziranim.
 • Proaktivan rad na održavanju sigurnosti i zaštite na svojim područjima odgovornosti za kupce i kolege.
 • Zajednički rad s kolegama na poboljšanju iskustva kupovine kod kupaca u svrhu ostvarenja veće prodaje.
 • Provedba dogovorenih postupaka, metoda rada i procedura, uključujući IT-sustava i tehnike.

Tvoj profil

Tvoja znanja, vještine i iskustvo uključuju:

 • Posjedovanje dozvole i iskustvo vožnje viličara je uvjet prilikom zapošljavanja.
 • Prethodno iskustvo rada u logistici/skladištu je prednost.
 • Posjeduješ vještine potrebne za pružanje usluga, motivira te prodaja, ali i rad u ubrzanom maloprodajnom okruženju. Dobro se nosiš sa stresom.
 • Voliš preuzimati inicijativu. Uživaš raditi s drugim ljudima. Disciplinirana si osoba, ali imaš fleksibilan pristup radu.
 • Imaš proaktivan pristup kupcima i posjetiteljima.
 • Sposoban/na si određivati prioritete i organizirati svoj rad. Imaš oko za detalje, voliš red te možeš raditi i u ranim jutarnjim satima i u poslijepodnevnim smjenama.
 • Prednost je poznavanje rada s MS Office paketom programa i sustavom za upravljanje skladištima, kao i osnovno znanje engleskog jezika.

Što to znači za tebe?

Nudimo ti ugodnu radnu atmosferu. Zajedno slavimo naše različitosti, podržavamo ih i uz njih rastemo nudeći ti brojne mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj. Uz sve to, dobivaš niz pogodnosti koje će te činiti sretnim i zadovoljnim zaposlenikom. Pridruži nam se i ostani svoj!

IKEA Grupa je lider na svjetskom tržištu u uređenju doma. Sve nas inspirira naša zajednička vizija: „stvoriti bolji svakodnevni život većini ljudi“. Naša se vizija ostvaruje zahvaljujući zajedničkim ljudskim vrijednostima i strasti prema uređenju doma. IKEA Grupa radi u 43 zemlje, i naši maloprodajni objekti broje 321 robnu kuću IKEA u 28 zemalja.

Saznaj više i prijavi se za posao elektronskim putem najkasnije do 22. ožujka 2018. i pridruži se našem IKEA timu. Veselimo se tvojoj prijavi.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skladištenje i logistika iznosi 3.723,18 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje