Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Serviser rashladnih uređaja - frigomehaničar (m/ž)

Dalmacija, Istarska, Osječko-baranjska županija

Rok prijave:

Tvrtka TC osnovana je prije 30 godina i među prvim je privatnim tvrtkama u Mađarskoj. Danas se nalazi među najznačajnijim srednjim tvrtkama u regiji za prodaju i proizvodnju, te servis ugostiteljske opreme i svih vrsta rashladnih uređaja. Izdržljivost, inovacija i sposobnost prilagođavanja novim tržišnim uvjetima zaslužni su za to što je TC grupacija danas prisutna u 6 država (Mađarska, Češka, Rumunjska, Slovačka, Hrvatska, Srbija) gdje predstavlja isti cilj; opskrbiti tržište najboljom robom i na najkvalitetniji način pružiti servisne usluge.

Na području Republike Hrvatske poslujemo duže od 10 godine, što u sjedištu u Belom Manastiru, te u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, gdje smo stvorili uspješne timove.

U tom periodu stvorili smo uspješnu suradnju sa poznatim i renomiranim tvrtkama u regiji za koje obavljamo usluge servisiranja i održavanja rashladne opreme.

Naš cilj je da tvrtka Crown Cool d.o.o., koju uspješnom čine njezini djelatnici postane sinonim za uspješnost. Svojim predanim radom i postignućima doprinosimo tom cilju i stvaranju uspješnog branda.

Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, i smatrate da posjedujete potrebite vještine i znanja, pozivamo Vas da se pridružite našem timu!

Posao

Najvažniji kotačić tj. pokretač svake firme koja želi napredovati su ljudi, njihovo znanje, trud, iskustvo te njegovo stjecanje.

Crown Cool d.o.o., je vrlo dinamična firma koja konstantno ide uzlaznom putanjom. Ukoliko želite raditi u dinamičnom okruženju punom novih izazova te ako ste pouzdana, dinamična, odgovorna i kreativna osoba spremna na timski rad spremna na dokazivanje u ovoj radnoj sredini pružiti ćemo Vam priliku za profesionalan razvoj u ovom poslovnom okruženju.

Crown Cool d.o.o., je tvrtka koja posluje na cijelom teritoriju Republike Hrvatske te zapošljava na nivou cijele RH.

Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih mjesta, povećanja opsega posla u sezoni ili u sklopu ostvarenja određenog poslovnog pothvata te za potrebe osiguravanja zamjene privremeno nenazočnog zaposlenika ili zaposlenika koji trajno napušta kompaniju.

Opis posla

Radni zadaci su instaliranje i montaža rashladnih komora, rashladne opreme, klimatizacije, preventivni servisi i popravci na rashladnim i klimatizacijskim uređajima.

Rad na terenu i u poslovnicama tvrtke.

Tražimo više izvršitelja (m/ž).

Uvjeti

Uvjet za prijavu minimalno 3 godine radnog iskustva, kandidati koji nemaju radno iskustvo biti će razmatani kao serviseri KEG.

Od kandidata tražimo samostalnost u obavljanju dnevnih zadaća, poznavanje elemenata sustava hlađenja i klimatizacije te rashladnih tvari koje se koriste u tehnici hlađenja kao i instalacijskog materijala, rukovanje sa raznim alatom potrebitim za rad, osnove informatičke pismenosti i vozačku dozvolu B kategorije.

Prednost imaju kandidati s uvjerenjem o osposobljenosti za gospodarenje rashladnim sredstvima.

Životopis i molbu slati s naznakom u naslovu "frigomehaničar - Grad/Regija za koju se javljate".

Pri slanju životopisa obratite pažnju:
- Molbe i Životopise molimo da nam šaljete putem linka za prijavu
- Životopise šaljite u Word dokumentu ili PDF-u

Kroz razgovor sa nama provjerite jeste li baš Vi osoba kakve tražimo u našem timu.

Napomena: poziv u daljnji selekcijski postupak uputiti ćemo samo kandidatima koji odgovaraju traženim uvjetima iz natječaja i za koje ocijenimo da postoji mogućnost ostvarenja poslovno suradnje. Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo na ukazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje. Sve pristigle prijave ćemo pohraniti u našoj internoj bazi podataka, osim ukoliko se ne slažete što molimo da naglasite u svojoj prijavi na natječaj.

Vozačka dozvola:

B

Što nudimo

- profesionalni razvoj
- dinamično radno okruženje
- mogućnost školovanja, edukacije i usavršavanje
- mogućnost timskog i individualnog ostvarivanja potencijala

Nudimo: dodatna usavršavanja u području novih tehnologija grijanja/hlađenja u zemlji i inozemstvu, ishodovanje svih potrebitih certifakata, službeni mobitel, službeni internet, službeni laptop 11", službeni automobil, alat i ostala sredstva potrebna za rad.

Nudimo plaću servisera od 7.000,00 do 13.000,00 kn.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Instalacije, održavanje i popravci iznosi 4.435,28 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje