Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Programer (m/ž)

Varaždin

Rok prijave:

J&T banka d.d. članica je J&T Finance Group, jedne od najjačih financijskih investitora na području Srednje Europe s imovinom većom od 9 milijardi EUR-a. Cijenjeni je partner brojnih tvrtki ali i građana koji žele efikasno upravljati svojim financijskim poslovanjem. J&T Finance Group upravlja raznovrsnim portfeljem investicija, od visoko konzervativnih investicija u banke, do obveznica ili pak strukturiranih investicija u privatne investicijske fondove. J&T Finance Group vlasnik je J&T Banke u Češkoj i Slovačkoj, J&T Banke ZAO u Rusiji, J&T Banke i zaklade na Barbadosu, kao i 88 postotni vlasnik Postova banke u Slovačkoj.

Svojim kapitalom, znanjima i iskustvima svakodnevno sudjeluje u izgradnji i unapređenju pouzdane i
moderne hrvatske banke koja je svoju poziciju na tržištu odlučila graditi na konceptu butik investicijske banke, razlikujući se na ovaj način od drugih bankarskih institucija na tržištu. Istovremeno klijentima nudi specijalizirane i visoko kvalitetne bankarske usluge krojene upravo po njihovoj mjeri i zahtjevima, a što je upravo niša koju klijenti danas sve više prepoznaju i traže.

Opis posla

- analiza poslovnih procesa i potreba za unapređenjem aplikativnog softvera, te komunikacija sa vlasnicima poslovnih procesa
- razvoj i održavanje bankarskog aplikativnog softvera
- testiranje novih aplikativnih rješenja
- upravljanje izradom korisničkih uputa za aplikativna rješenja
- analiza novih informatičkih tehnologija i tehnika, te njihova primjena u bankarstvu

Uvjeti

- diplomski studij/magisterij informatičkog usmjerenja
- poznavanje strukturalnog i objektnog programiranja te strukturiranog upitnog jezika (Oracle PL/SQL, Java, HTML, JS – poželjno)
- poznavanje poslovnih procesa i modela podataka u bankarstvu – poželjno
- iskustvo u aplikativnom razvoju

Stručna sprema:

Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema, MBA, Magisterij, Magistar struke, Doktorat

Jezici:

Engleski (napredno)

Što nudimo

Za naš Odjel aplikativne podrške u Varaždinu tražimo 2 izvršitelja/ice, a sama razina radnog mjesta ovisi o profilu kandidata (Viši programer, Programer, Pripravnik).

Nudimo Vam rad u dinamičnom okruženju uz mogućnost dodatnog educiranja i učenja te priliku za profesionalni razvoj i daljnje napredovanje, a tu su naravno i ostale pogodnosti predviđene za zaposlenike. Sve kandidate koji su zainteresirani za zapošljavanje u J&T banci d.d. pozivamo da nam pošalju svoj životopis putem linka za prijavu.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Kategorije:

IT, telekomunikacije

Županija rada:

Varaždinska

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.