Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Tax Senior - Usluge transfernih cijena (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • KPMG Croatia d.o.o.

KPMG Croatia d.o.o., članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge, objavljuje natječaj za poziciju:

Tražimo kandidate sa sljedećim karakteristikama:

 • Jedna do dvije godine iskustva na poslovima iz područja transfernih cijena;
 • Diploma ekonomskog fakulteta ili stručnog poreznog studija;
 • Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu;
 • Dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti i poduzetnost;
 • Odlično poznavanje MS Office korisničkih paketa u poslovnom okruženju;
 • Visok nivo osobnog integriteta.

Što nudimo:

 • Rad na neodređeno vrijeme;
 • Razrađeni plan profesionalnog razvoja i napredovanja;
 • Rad u dinamičnom i izazovnom okruženju;
 • Rad na raznovrsnim i izazovnim projektima;
 • Stimulativni sustav nagrađivanja.

KPMG razlika

Brzina, fleksibilnost, raznolikost i angažiranost su u srcu onoga što radimo - od načina na koji nagrađujemo i poštujemo naše kolege, do usluga koje nudimo klijentima. Možete očekivati najbolje od nas, a klijenti će očekivati najbolje od vas. Zajedno, mi smo pobjednički tim. Biti dijelom KPMG-a znači biti dijelom zajednice talentiranih i inovativnih ljudi, koji rade zajedno kako bi ostavili pozitivan i trajan utjecaj na klijente.

Zašto KPMG?

Svakog dana svi mi u KPMG-u igramo vitalnu ulogu u pomaganju tvrtkama kako bi stvarale nove vrijednosti i rasle. Od klijenata i investitora do državnih institucija i javnosti, svi očekuju najbolje od nas. Mi na ta očekivanja odgovaramo zapošljavanjem uistinu izvanrednih ljudi. Svi u našoj raznolikoj zajednici imaju koristi od visoko kvalitetnih zadataka, edukacije, podrške i međunarodnih prilika. Kojem god našem odjelu se pridružili, pomoći ćemo vam u osobnom i profesionalnom napretku.

O nama

Već više od 25 godina KPMG posluje na hrvatskom tržištu, pružajući profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, prava, transakcijskog i financijskog savjetovanja, kao i savjetovanja vezana uz upravljanje financijskim rizicima i savjetovanja u pogledu ispunjavanju regulatornih zahtjeva.

Naša osnovna vrijednost je znanje više od 200.000 zaposlenika iz 154 zemlje, koja daje potporu programu specijalizacije po industrijama. Svake godine, pridružuju nam se menadžeri, stručnjaci i diplomanti najboljih sveučilišta i visokih škola. Naši klijenti neke su od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, vlade i agencije iz javnog sektora kao i neprofitne organizacije koje u KPMG-u vide visok standard usluga, specijalizaciju po industrijama i ekstenzivno povezivanje lokalnih, regionalnih i globalnih tržišta.

Razlog za prijavu?

Prepoznat ćemo i nagraditi vaš potencijal. Znamo da smo najbolji, kad ste vi najbolji. Zato ćemo se pobrinuti da imate:

 • odgovornosti kako biste se dokazali
 • mogućnosti za napredovanje.

I, naravno, podršku koju trebate da biste sve to uskladili.

Prijaviti se možete do četvrtka, 19. srpnja 2018. isključivo putem sljedećeg linka.

Očekivani početak rada: kolovoz 2018. godine.

KPMG je jednakopravni poslodavac i cijeni raznolikosti u svojoj radnoj okolini, potičući aplikacije svih kvalificiranih pojedinaca.

 

© 2018 KPMG Croatia d.o.o. je hrvatsko društvo s ograničenom odgovornošću i član je mreže nezavisnih društava povezanih s KPMG International Cooperative („KPMG International“), pravne osobe registrirane u Švicarskoj. Sva prava su pridržana. KPMG ime i logo su registrirani zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi KPMG International Cooperative („KPMG International“).

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.