Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Programer (m/ž)

Sesvete

Rok prijave:

ORYX Asistencija, sastavni dio ORYX Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo i u Austriji, Sloveniji te u Bosni i Hercegovini, a uskoro uz tvoju pomoć i u drugim europskim zemljama. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

Ako ne znaš što su MS SQL, C#, .NET, MS CRM, JavaScript i ostalo, možda bolje da preskočiš odmah na neki drugi oglas. Trenutačno u odjelu imamo najmanje petero ljudi koji to znaju, tako da nećeš biti sam :D. Ako si pedantan, voliš da je sve uredno, čisto i na svojem mjestu, onda se nadamo da ćeš tako pristupiti razvoju informatičkih rješenja, te vođenju naše oooogromne baze.

Opis glavnih zadataka

 • Razvoj novih informatičkih rješenja
 • Razvoj i nadogradnja postojećih informatičkih rješenja
 • Rad na MS SQL bazama podataka
 • Praćenje rada postojećih i novih web-servisa

Karakteristike prave osobe za nas

Poznaješ .NET tehnologiju i imaš iskustvo u radu s C#. Konceptualno ti je poznato objektno orijentirano programiranje i u njemu imaš praktičnog iskustva. Poznaješ relacijske baze podataka, a posebno MS SQL. Ambiciozna si osoba, spremna na stalno učenje i proširivanje svojih znanja. Imaš minimalno godinu dana iskustva na sličnim poslovima. Izvrsno poznaješ engleski jezik u govoru i pismu. Prednost će imati osobe koje imaju iskustvo u radu s MS CRM, s analitičkim alatima i alatima za poslovno izvještavanje, koje poznaju windows servis te Web servise, kao i one koje imaju iskustvo u radu s programskim jezikom JavaScript.

ORYX Grupa dio je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s gotovo četrdeset godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Saznaj više i prijavi se za posao elektroničkim putem LINKOM ZA PRIJAVU najkasnije do 20.07.2018. i pridruži se našem timu.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.