Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj procesa (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Vodeća smo regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. Naša je misija pružiti jednostavno i sigurno rješenje za online kupnju uz vrhunsku razinu usluge s fokusom na zadovoljstvu korisnika.

Voditelj procesa (m/ž)

[Zagreb]

Zaduženja i odgovornosti

Za početak ćete se upoznati s našim poslovanjem i organizacijom rada, odnosno online industrijom, asortimanom, poslovnim procesima, alatima i metodama koje koristimo u radu.

Od Vas očekujemo da se aktivno uključite u sve segmente, odnosno praćenje, evidentiranje, organiziranje i vođenje procesa te poticanje i provođenje korektivnih mjera s ciljem poboljšanja već postojećih procesa.

Tražimo osobu koja može analizirati, identificirati i otkloniti sve nepotrebne korake iz poslovnih procesa te dizajnirati i modelirati nove kroz lean pristup. Nove poslovne procese bit će potrebno i implementirati, analizirati realizaciju planova te educirati suradnike i oblikovati jasnu dokumentaciju koja sve to prati.

Očekivanja

 • VŠS ili više
 • Napredno poznavanje rada na računalu (cjelokupni MS Office paket alata)
 • Odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Razvijene prezentacijske vještine
 • Prethodno iskustvo u poslovima dizajniranja i upravljanja poslovnim procesima
 • Naglašene analitičke i organizacijske vještine
 • Lakoća u komunikaciji i suradnji s drugima, izražena strast u poslu usmjerena na postizanje rezultata
 • Nije uvjet, no prednost će imati oni s iskustvom primjene Six Sigma ili neke druge lean metodologije u poslovanju kao i poznavanje RPA (robotic process automation)

Na ovaj oglas se možete PRIJAVITI do 27.08.2018.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Management iznosi 6.250,00 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.