Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Junior na projektu primjene machine learning-a (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Al Start

Junior na projektu primjene machine learning-a u telekomu

Zanima te Artificial Intelligence? Imaš viziju primjene machine learning-a? Pritom se tvoji studentski dani privode kraju, imaš upisanu apsolventsku godinu ili diploma visi na tvome zidu manje od godinu dana? Odlično! Dođi i radi s nama na projektu uvođenja strojne obrade teksta u svakodnevni rad A1!

Što ćeš raditi?
Želimo omogućiti što kvalitetniju analizu teksta (sanjamo da to bude u stvarnome vremenu) radi klasifikacije razgovora i interakcije s klijentima, te što kvalitetnijeg robota (Chatbot) za razgovor s krajnjim korisnikom. Budi dio našeg tima i pomozi nam sva tri dijela projekta (chatbot, speech2text, semantička i sentiment analiza teksta) dovesti na svjetlo dana!
Kreni s nama odvažno graditi svoju karijeru, a tvoja zaduženja bi bila:

 • Analiziranje interakcije s krajnjim korisnikom kroz strukturirane i nestrukturirane (sorry) podatke
 • Unaprjeđivat ćeš postojeći NLP algoritam dodatnim treniranjem i optimizacijom postojećih i novih klasa
 • Sudjelovat ćeš na implementaciji chatbota u korisničkoj podršci
 • Implementirat ćeš speech2text algoritam s ciljem unaprjeđenja komunikacije s krajnjim korisnicima
 • Radit ćeš na automatskoj klasifikaciji poziva radi smanjenja reda čekanja u korisničkoj podršci

Čime nas možeš impresionirati?
Želja za učenjem i motiviranost, nama su najbitniji dio. Ipak, moraš imati neka predznanja kako bi tebi (i nama) rad bio što ugodniji i uspješniji. Prije početka projekta tako moraš:

 • Poznavati koncepte strojnog učenja
 • Poznavati SQL jezik za pisanje upita nad bazom podataka • Poželjno je i da si na „ti“ s Python-om

Zvuči zanimljivo?

Ne očekujemo da znaš sve odmah. Mi ćemo te educirati kroz interne treninge i osnovnu edukaciju, a nakon projekta moći ćeš se pohvaliti brojnim novim znanjima. Tako ćeš steći iskustvo vođenja projekata implementacije u području strojnog učenja, programiranja u Pythonu s naglaskom na obradu teksta. Znat ćeš sve o uspostavljanju sustava za obradu teksta u realnom vremenu i radu na implementaciji te optimizaciji chatbota. Nakon godinu dana, možda baš ti ostaneš s nama ili nastaviš svoju karijeru graditi na internacionalnoj razini uz A1. Sada je idealno vrijeme da uzmeš konce svoje karijere u ruke i pošalješ nam svoj životopis te motivacijsko pismo. U selekcijskom procesu ćeš imati priliku raditi na individualnim i grupnim zadacima s drugim kandidatima. No, osim drugih kandidata upoznat ćeš i ostale članove tima, kao i buduće mentore. Zato daj sve od sebe!

Ako punom parom želiš krenuti stvarati svoju karijeru, pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo! Pozvat ćemo te da riješiš nekoliko individualnih i grupnih zadataka s ostalim kandidatima. Impresioniraj nas svojim znanjem, motiviranošću i inovativnošću, jer možda čekamo upravo tebe (i ti nas).

Prijavi se! Želimo ti puno sreće!

Za više informacija o A1 Start programu, posjeti našu stranicu.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.