Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Partner dostavljač (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Wolt Zagreb d.o.o.
 • Adresa: Trg braće Mažuranić, 10000 Zagreb
 

Što je ?

Wolt je osnovan 2014. godine u Helsinkiju te danas uspješno posluje u više od 30 gradova s više od 2.000 restorana. Radi se o mobilnoj i web aplikaciji putem koje se na vrlo jednostavan i brz način naručuje hrana iz najboljih restorana u vašoj blizini.

Putem računala ili mobilnog telefona korisnik može odabrati, naručiti i platiti hranu iz najbolje ocijenjenih restorana u gradu putem kreditne kartice i to u samo nekoliko poteza na ekranu mobilnog telefona.

Pametna aplikacija, spaja restoran i dostavljača putem pametnog sučelja koji također informira korisnika kada je narudžba spremna za dostavu. Zatim, korisnicima omogućuje da putem interaktivne karte uživo prate kretanje Woltovog dostavljača do trenutka samog dolaska na zatraženu adresu.

Aplikacija je osmišljena na temelju učinkovite i glatke komunikacije između restorana, dostavljača i korisnika zbog čega Wolt pruža nedvojbeno najbolje korisničko iskustvo na svijetu pri naručivanju i odabiru hrane.

Trenutno imamo preko 3000 dostavljača u više od 10 zemalja koji su se već pridružili Woltu.

Od sada i vi imate priliku postati Woltov partner dostavljač!
 
 
 

Woltov partner dostavljač!

Sve što trebate su: pametni telefon, bicikl, skuter ili auto.

Na Woltovoj platformi sami birate koliko i kada želite raditi - ovaj posao vam omogućuje fleksibilnost i lako upravljanje zaradom.

Budite sami svoj šef! Nudimo:

 • Lako upravljanje zaradom: dostavljajte i zaradite kada vam odgovara.
 • Fleksibilnost: kao Woltov partner dostavljač sami birate svoje radno vrijeme i dan iskoristite kako vama odgovara.
 • Preko Wolta možete unaprijed dogovoriti radno vrijeme i tako prilagoditi posao vlastitom načinu života: možete dostavljati par sati za vrijeme ručka ili samo poslijepodne. Samo odlučite kad želite biti aktivni, a ostalo ćemo srediti mi.

Pridružite se našem timu koji u prepoznatljivim plavim uniformama, posebnim torbama za grijanu hranu i visokom standardu rada našim korisnicima jamči kvalitetu usluge.

Pošaljite nam svoju prijavu putem linka do 20.11.2018. i očekujte naš poziv!

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.