Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist u odjelu Istraživanje i razvoj (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

ORYX Asistencija, sastavni dio ORYX Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u Austriji, Sloveniji te u Bosni i Hercegovini, a uskoro uz tvoju pomoć i u drugim europskim zemljama. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

ORYX Asistencija već je poznata po svojim inovacijama kao što su Autopass, Drugi Auto, MobiExpress i Putni Anđeo. No sve to tek je bilo zagrijavanje. U međuvremenu smo osmislili velik broj usluga koje želimo lansirati na tržište i zato nam treba netko poput tebe. Bez brige, ne očekujemo da budeš Nikola Tesla kad je riječ o inovacijama, ali svakako očekujemo da kvalitetno obavljaš svoje radne zadatke te da se posebno brineš o razvojnim projektima.

Opis glavnih zadataka

 • Postavljanje projekta, od zahtjeva za resursima, obuhvatom projekta i budžeta
 • Kreiranje prototipa proizvoda, odobravanje i verifikacija prototipa u timu
 • Definiranje i provođenje istraživanja tržišta za određenu ideju, proizvod, tržište
 • Rad u kros-funkcionalnim timovima uključujući sve odjele u organizaciji (Prodaja, IT razvoj, Upravljanje proizvodima, Kontakt centar, Servisna mreža)
 • Izrada funkcionalnih specifikacija za uvođenje proizvoda u IT sustave organizacije

Karakteristike prave osobe za nas

Imaš VSS ekonomske ili tehničke struke i imaš želju aktivno koristiti i unapređivati stečena znanja. Vođenje tima te ostvarivanje kolaborativne atmosfere na projektu ti nisu strani pojam. Voliš provoditi analize tržišta i trendova i pri tome odlično barataš MS Office alatima, pogotovo Excel-om i PowerPoint-om gdje znaš postaviti tijek razrade slučaja i koristiti napredne mogućnosti tih alata. Izvrsno poznaješ engleski jezik u pismu i govoru i nije ti problem sudjelovati na internacionalnim projektima (posebnu prednost ostvaruješ ukoliko poznaješ i njemački jezik). Posjeduješ vozačku dozvolu B kategorije.

ORYX Grupa dio je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s četrdeset godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Saznaj više i prijavi se za posao elektroničkim putem LINKA ZA PRIJAVU najkasnije do 19.11.2018. i pridruži se našem timu.

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.