Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Senior brand operations manager (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Postani

Senior brand operations manager (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb

 

STRATEŠKO DISTRIBUCIJSKO PODRUČJE HRVATSKA (SDP Hrvatska). posjeduje visokorazvijeni „knowhow” iz područja upravljanja ključnim kupcima, upravljanja kategorijama proizvoda, upravljanja lancem nabave, trade marketinga i unapređenja prodaje, koji se kontinuirano usklađuje s trendovima na tržištu.

Strateška distribucijska područja i Distribucijska područja kao osnovnu djelatnost imaju distribuciju ukupnog asortimana proizvoda iz vlastite proizvodnje i asortimana vanjskih principala te su podijeljena na sedam područja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, ZND, Internacionalna tržišta i HoReCa kanal.

STARIJI VODITELJ OPERATIVNOG UPRAVLJANJA ROBNOM MARKOM

 • Inicira, kreira, implementira i evaluira godišnju prodaju kategorije i plan aktivnosti na razini robne marke i ključnog kupca u dogovoru s principalom.
 • Analizira tržište i potencijal ključnih kupaca i kanala
 • Postavlja ciljeve na razini brandova za koje je zadužen
 • Analizira izvještaje u svrhu praćenja konkurencije te njihove cjenovne i promotivne strategije definirajući konkurentske prednosti i slabosti
 • Stariji voditelj je odgovoran za profitabilnost robne marke
 • Kontrolira i daje smjernice za potrošnju budgeta temeljem koje provodi cjenovnu strategiju na razini robne marke i artikla kroz odgovornost za kalkulacije robne marke.
 • Stariji voditelj podrška je prodaji i Voditelju ključnih kupaca u procesu pregovaranja s kupcima te pri osmišljavanju i pripremi implementacije planiranih trade marketing aktivnosti koje usklađuje s ostalim odjelima unutar kompanije
 • Daje smjernice distribucijskih ciljeva novih artikala te prodajnih i nabavnih planova novih artikala kao i onih s kratkim rokom.

PRAVI KANDIDAT

 • Ima prethodno iskustvo rada s ključnim kupcima i principalima u FMCG industriji ili generalno iskustvo u pružanju rješenja temeljenih na potrebama kupaca i principala u minimalnom trajanju od 4 godine.
 • Jake komunikacijske vještine i sklonost za izgradnju odnosa sa stručnjacima iz svih organizacijskih razina te izvrsne organizacijske vještine s naglaskom na upravljanje vremenom i resursima osiguravaju uspjeh u svakodnevnom radu.
 • Otvorenost za rad s različitim članovima tima i vanjskim suradnicima također su neke od karakteristika koje bi dobar kandidat trebao posjedovati.

Dobro poznavanje engleskog jezika, rada u MS Office-u te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije tehnički su preduvjeti za ovo radno mjesto.

 

Budi dio Atlantic Grupe.

Atlantic Grupa jedna je od vodećih FMCG tvrtki u regiji jugoistočne Europe, s nizom poznatih brandova koji drže vodeće pozicije u svojim kategorijama (Argeta, Barcaffe, Cedevita, Cockta, Donat Mg, Grand Kafa).

Atlantic je vodeći europski proizvođač prehrane za sportaše (Multipower), istaknuti regionalni proizvođač dodataka prehrani i proizvoda za osobnu njegu (Dietpharm, Rosal, Plidenta) i vlasnik vodećeg privatnog lanca ljekarni u Hrvatskoj (Farmacia).

Također je vodeći regionalni distributer svjetskih premium brandova roba široke potrošnje (Unilever, Mars, Ferrero, Hipp, Johnson & Johnson, Duracell, Rauch). Atlantic Grupa ima više od 5500 zaposlenika u 12 zemalja.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u motivirajućem okruženju. Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic svojim postojećim i novim kolegama nudi beskrajan ocean prilika za rast i razvoj. Zajedno želimo stvarati trajne vrijednosti, imajući uvijek u vidu našu korporativnu kulturu koju odlikuju - KREATIVNOST koju simbolizira vjetar, STRAST koju simbolizira sunce, i RAST kojeg predstavlja simbol planine.

 

Molimo da prijavu na natječaj i dostavu životopisa
izvršite putem linka koji vodi na službene stranice Atlantic Grupe

Prijavi se na oglas
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Management iznosi 6.250,00 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.