Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Digital Media Planner (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Real Grupa

Real Grupa pruža cjelovitu i sveobuhvatnu uslugu tržišnog komuniciranja: radimo kreativne strategije i rješenja, zakup, planiranje te medijske strategije, sveobuhvatna digitalna komunikacijska rješenja, kreiranja razvojnih i brend strategija, odnose s javnošću te planiranje i organizaciju evenata.

Radimo na više tržišta, ima nas već više od 70 ali i dalje rastemo – jer smo super firma koja vjeruje u kolegijalnost, timski rad, znanje te spremnost da iskoračimo i nudimo kreativna i inovativna rješenja za naše klijente.

Javite nam se i pridružite se Realno najboljoj ekipi!

Tražimo:

Digital Media Plannera (m/ž)

Ako si više excel tip i voliš brojke, ovo je pravo radno mjesto za tebe.

Glavne odgovornosti ovog radnog mjesta su izrada media planova, aktivna komunikacija s klijentima i medijima, analiza i interpretacija medijskih podataka te monitoring i isporuka izvješća medijske kampanje. Fokus je na planiranju i zakupu svih online medijskih kanala te kontinuiranoj optimizaciji istih.

Istaknite se, šaljite svoje CV-e putem linka za prijavu do 13.12.2018.

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.