Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj revizije (m/ž)

Varaždin

Rok prijave:

PBZ Grupa je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo motivirane i predane osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri u području revizije na radnom mjestu:

Voditelj revizije (m/ž) u Unutarnjoj reviziji PBZ stambene štedionice
(mjesto rada Varaždin, uz mogućnost rada u Zagrebu ili Čakovcu s povremenim poslovnim putovanjem u Varaždin)

Radno mjesto uključuje obavljanje revizijskih poslova u PBZ Stambenoj štedionici sukladno standardima profesionalnog vođenja unutarnje revizije, uz usmjerenje na revizije kreditnog rizika, kamatnih stopa, likvidnosti, cijena, operativnog rizika, načina vođenja platnog prometa, načina i kvalitete izvješćivanja kao i revidiranje provedbe računovodstvenih politika i MRS-a. Osim navedenoga ovo radno mjesto podrazumijeva sljedeće aktivnosti:

 • kontinuirano praćenje i provjeru pridržavanja zakona, propisa, te odgovarajućih računovodstvenih standarda i postupaka
 • izradu strateških i godišnjih planova rada, provedba revizija i izrada izvješća te procjena primjerenosti sustava unutarnjih kontrola, davanje preporuka za unapređenje i praćenje realizacije preporuka
 • održavanje metodologije rada
 • izvješćivanje Uprave, Odbora za reviziju i Nadzornog odbora o rezultatima rada Unutarnje revizije

Uz poželjno iskustvo u području bankarstva, formalni uvjeti koje svi kandidati moraju zadovoljavati su sljedeći:

 • Mag./VSS ekonomskog ili pravnog usmjerenja
 • 3 godine iskustva u poslovima revizije
 • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • napredno poznavanje MS Office alata
 • certifikat u području unutarnje revizije

Uz istaknutu spremnost na kontinuirani osobni razvoj idealni kandidati su:

 • analitični, precizni i samostalni u radu
 • izrazito razvijenih komunikacijskih vještina
 • skloni iskazati inicijativu za unaprjeđenjem poslovnih aktivnosti

Što nudimo?

PBZ Stambena štedionica svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Pozicija u Unutarnjoj reviziji omogućava rad u međunarodnoj okolini, te stjecanje visoko specijaliziranog stručnog iskustva kao i naprednih vještina. Uz kontinuirani profesionalni razvoj, zaposlenicima su dostupni i tečajevi stranih jezika, interna korporativna akademija kao i brojni interni razvojni moduli. O mogućnostima razvoja i karijeri u PBZ grupi više možete pročitati i na našim korporativnim stranicama.

Kako se prijaviti?

Uz životopis i ispunjen 'PBZ Prijavni upitnik' koji se u elektroničkom obliku nalazi na korporativnim stranicama Banke (www.pbz.hr) svoj interes za otvoreno radno mjesto iskažite najkasnije do četvrtka, 13. prosinca 2018. isključivo putem linka za prijavu.

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Bankarstvo iznosi 6.124,22 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.