Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Samostalni referent u odjelu obračuna plaća (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • BENKO KOTRULJIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke i računovodstvene usluge
 • Adresa: Šarengradska 9, 10000 Zagreb
 • Web: http://www.benko-kotruljic.hr

Društvo Benko Kotruljić (BK) osnovano je 1990. godine s osnovnom djelatnošću pružanja računovodstvenih usluga trgovačkim društvima. Pri osnivanju kao dodatnu djelatnost društo je registriralo pružanje burzovnih usluga. Takvim poslovnim opredjeljenjem već u ranim razdobljima BK se pozicionirao kao vodeći pružatelj računovodstvenih usluga, usluga statutarnog i regulatornog financijskog izvještavanja, usluga internog izvještavanja te savjetodavnih usluga za tržište kapitala i pionire investicijskog bankarstva i društava za upravljanje financijskom imovinom na području Republike Hrvatske. Tu je poziciju zadržalo dulji niz godina. Tijekom kasnijih razdoblja i promjena u vanjskom i unutarnjem okruženju, Društvo je nastavilo pružati usluge regionalnim entitetima multinacionalnih kompanija, domaćoj financijskoj industriji, te ostalim domaćim i inozemnim tvrtkama svih industrijskih sektora i veličina uključujući i pružanje usluga „start-up“ tvrtkama i tvrtkama u „seed“ fazi.

Danas zapošljavamo oko 30 djelatnica i djelatnika, uglavnom mlađih. Svi se konstantno i kontinuirano stručno i akademski usavršavaju. Naš tim okuplja ovlaštene revizore, računovođe sa certifikatima HZRIF-a i RRIF-a (Ovlašteni računovođa, Forenzični računovođa, Interni revizor, poznavatelj IFRS-a), te jednog člana tima, imatelja CFA® povelje, položenog ispita za investicijskog savjetnika i brokera.

Samostalni referent u odjelu obračuna plaća (m/ž)

OPIS POSLA

 • Samostalna izrada obračuna plaća i kontrola istih
 • Izrada dodatnih izvješća i kalkulacija vezanih uz područje obračuna plaća i drugih primitaka, a sukladno zahtjevima klijenata
 • Poslovi prijave i odjave radnika te otvaranje i ažuriranje registara poslodavca (u ime i za račun klijenata)
 • Izrada propisanih godišnjih izvješća, povezivanje uplata kroz SNU aplikaciju
 • Korespondencija sa klijentima najčešće na engleskom jeziku
 • Po potrebi obračun drugih dohodaka i autorskih honorara

UVJETI

 • svakodnevno korištenje Office paketa
 • poznavanje Zakona o porezu na dohodak, Zakona o radu kao i ostalih propisa iz navedenog područja

NUDIMO

Svi djelatnici se kontinuirano i pomoću mentora uvode u posao, omogućavajući na taj način lakše savladavanje radnih zadataka i internih procedura organizacije. Po ispunjenju određenih uvjeta (najčešće staža) djelatnici dobivaju službeni mobitel, plaćenu osnovnu policu zdravstvenog osiguranja kao i uplate u tzv. treći mirovinski stup. Konstantno usavršavanje i edukacija te orijentiranost na visoku kvalitetu usluge je dio organizacijske kulture. Prekovremeni rad je plaćen (postoji onda kada to iziskuje poslovanje, nije dio svakodnevnog poslovanja).

PRIJAVITE SE PUTEM LINKA ZA PRIJAVU DO 20.12.2018.

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.