Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Dizaličar - manipulant (m/ž)

Split

Rok prijave:

Inovativnost, sposobnost brzog prihvaćanja promjena i učinkovita prilagodba danas je sve. Upravo u tome DIV grupa / Brodosplit prednjači i želi biti još uspješnija. Tvrtka smo koja uspješno posluje, raste, zapošljava i u krizi, a tržište nam je cijeli svijet. Upravo to suvremeno tržište rada na kojem djelujemo traži prilagodljivu radnu snagu koja suvereno vlada ključnim kompetencijama.

Ono što DIV grupu / Brodosplit čini uspješnima su zaposlenici - njihov stav, odnos prema poslu i način na koji izvršavaju svakodnevne obveze i zadatke. Naš je fokus na idejama, multidisciplinarnim projektima, novim klijentima, novim tržištima. Razvoj naše grupacije nikako se ne pripisuje samo njenom vodstvu već posebno onima koji svakodnevno stvaraju njene vrijednosti, svoj posao obavljajući puni elana, entuzijazma s pozitivnim stavom tražeći nova rješenja, usmjereni na to kako se nešto može napraviti.

Ključan činitelj razvoja DIV grupe / Brodosplita poticajno je okruženje koje je prihvaća iskusne i dokazane profesionalce i koje je isto tako sposobno mladi kadar s potencijalom educirati i osposobiti za postizanje vrhunskih poslova koji razvijaju rješenja i proizvode namijenjene tržištima cijelog svijeta. Pridružite nam se i postanite nositelj razvoja DIV grupe!

Opis posla

- upravljanje većim mosnim, magnetnim i velikim portalnim dizalicama kod transportiranja tereta (dizanje, prenošenje, pridržavanje kod montaže elemenata, sekcija, opreme i drugog materijala)
- upravljanje i rad u paru s drugom dizalicom kod montaže sekcija, opreme i sl
- kontrola (vizualna) ispravnog vezivanja tereta, nosivosti dizalice i težine tereta
- odgovornost za ispravnost dizalice, pravilno rukovanje i prijenos tereta, parkiranje dizalice po završetku rada
- povremeno transport raznih vrsta materijala i opreme(utovar, istovar, slaganje tereta, kontrola transportne opreme: užad, uške, škopci, i sl. , ručna manipulacija manjih težina, sortiranje i međuskladištenje materijala, signalizacije dizaličara
- odgovornost za ispravnost manipulacije i sigurnost tereta

Uvjeti

- poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.
- stručna sprema nije bitna
- sklonost timskom radu
- spremnost na učenje

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Županija rada:

Splitsko-dalmatinska

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skladištenje i logistika iznosi 3.723,18 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.