Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Stariji prodajni savjetnik za osiguranje (m/ž)

Velika Gorica

Rok prijave:

ORYX - Zastupanje u osiguranju zapošljava starijeg prodajnog savjetnika za osiguranje (m/ž).

ORYX - Zastupanje u osiguranju djeluje u sklopu ORYX Grupe. Osnovna djelatnost je izrada i ugovaranje polica svih vidova osiguranja, fizičkim i pravnim osobama, a naši pouzdani partneri u poslovanju su mnoge osiguravajuće kuće. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

Naše usluge uključuju osiguranje motornih vozila, koje podrazumijeva osiguranje od automobilske odgovornosti i osiguranje automobilskog kaska, a ugovaramo i sve ostale vrste neživotnih i životnih osiguranja. Pružanje stručne pomoći i savjetovanje kupaca u odabiru osiguranja i osiguravajućeg društva tvoji su glavni zadaci.

Opis glavnih zadataka

 • obrada tržišta – kontaktiranje klijenata, ugovaranje novih polica osiguranja te obnova postojećih prema skadencaru, izrada polica osiguranja, kontakt s osiguravajućim društvima,...
 • stručna pomoć kupcima u odabiru vrste osiguranja i osiguravajućeg društva
 • pravilno kompletiranje i arhiviranje dokumenata stroge evidencije
 • izrada izvještaja

Karakteristike prave osobe za nas

Oduvijek te svijet osiguranja privlačio. Odlično se snalaziš u prodaji i nisu ti problem kratice kao što su AO, AK, AN, DZO, a posebno dobro barataš s terminima skadenca, premija i sl. Imaš razumijevanja za brojne upite i neodlučnost klijenata, a točnost, predanost radu i odlične komunikacijske vještine tvoje su glavne osobine. Prednost imaš ako imaš položen ispit u HANFA-i za poslove zastupanja u osiguranju, iskustvo u prodaji i upravljanju odnosima s kupcima, te što veći osobni portfelj osiguranja.

Mjesto rada: Velika Gorica, Zagrebačka 117.

ORYX Grupa dio je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s četrdeset godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Saznaj više i prijavi se za posao elektroničkim putem LINKA ZA PRIJAVU najkasnije do 17. prosinca 2018. i pridruži se našem timu.

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.