Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Tehnolog pripreme rada (m/ž)

Knin

Rok prijave:

Inovativnost, sposobnost brzog prihvaćanja promjena i učinkovita prilagodba danas je sve. Upravo u tome DIV grupa / Brodosplit prednjači i želi biti još uspješnija. Tvrtka smo koja uspješno posluje, raste, zapošljava i u krizi, a tržište nam je cijeli svijet. Upravo to suvremeno tržište rada na kojem djelujemo traži prilagodljivu radnu snagu koja suvereno vlada ključnim kompetencijama.

Ono što DIV grupu / Brodosplit čini uspješnima su zaposlenici - njihov stav, odnos prema poslu i način na koji izvršavaju svakodnevne obveze i zadatke. Naš je fokus na idejama, multidisciplinarnim projektima, novim klijentima, novim tržištima. Razvoj naše grupacije nikako se ne pripisuje samo njenom vodstvu već posebno onima koji svakodnevno stvaraju njene vrijednosti, svoj posao obavljajući puni elana, entuzijazma s pozitivnim stavom tražeći nova rješenja, usmjereni na to kako se nešto može napraviti.

Ključan činitelj razvoja DIV grupe / Brodosplita poticajno je okruženje koje je prihvaća iskusne i dokazane profesionalce i koje je isto tako sposobno mladi kadar s potencijalom educirati i osposobiti za postizanje vrhunskih poslova koji razvijaju rješenja i proizvode namijenjene tržištima cijelog svijeta. Pridružite nam se i postanite nositelj razvoja DIV grupe!

Opis posla

- priprema dokumentacije za proizvodnju
- razrada radnih naloga
- praćenje projekata i kontrola proizvodnje
- obrada i unos podataka u baze

Uvjeti

- srednja stručna sprema, viša ili visoka stručna sprema
- obavezan engleski jezik, B2 razina
- potrebno napredno poznavanje MS Office paketa
- poželjno 2 godine iskustva, no nije uvjet

Ukoliko ste ljubazna, susretljiva i taktična osoba, razvijene usmene i pismene komunikacije koja preferira timski rad i dinamično okruženje onda je ovo posao za Vas u kojem mi nudimo mogućnost sudjelovanja u kreiranju vrlo pozitivne priče, timsko orijentiranu i poticajnu sredinu te konstantno stručno usavršavanje, profesionalno napredovanje te vrlo stimulativna primanja.

Ukoliko ste se prepoznali u gore navedenom opisu, javite nam se!

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Jezici:

Engleski (napredno)

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Županija rada:

Šibensko-kninska

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 5.772,66 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.