Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Referent u odjelu ljudskih resursa (m/ž)

Samobor

Rok prijave:

Inovativnost, sposobnost brzog prihvaćanja promjena i učinkovita prilagodba danas je sve. Upravo u tome DIV grupa / Brodosplit prednjači i želi biti još uspješnija. Tvrtka smo koja uspješno posluje, raste, zapošljava i u krizi, a tržište nam je cijeli svijet. Upravo to suvremeno tržište rada na kojem djelujemo traži prilagodljivu radnu snagu koja suvereno vlada ključnim kompetencijama.

Ono što DIV grupu / Brodosplit čini uspješnima su zaposlenici - njihov stav, odnos prema poslu i način na koji izvršavaju svakodnevne obveze i zadatke. Naš je fokus na idejama, multidisciplinarnim projektima, novim klijentima, novim tržištima. Razvoj naše grupacije nikako se ne pripisuje samo njenom vodstvu već posebno onima koji svakodnevno stvaraju njene vrijednosti, svoj posao obavljajući puni elana, entuzijazma s pozitivnim stavom tražeći nova rješenja, usmjereni na to kako se nešto može napraviti.

Ključan činitelj razvoja DIV grupe / Brodosplita poticajno je okruženje koje je prihvaća iskusne i dokazane profesionalce i koje je isto tako sposobno mladi kadar s potencijalom educirati i osposobiti za postizanje vrhunskih poslova koji razvijaju rješenja i proizvode namijenjene tržištima cijelog svijeta. Pridružite nam se i postanite nositelj razvoja DIV grupe!

Opis posla

- sastavljanje oglasa za posao
- objava oglasa na raznim portalima
- obrada pristiglih životopisa
- organizacija razgovora za posao te komunikacija s kandidatima do kraja natječaja
- provođenje procesa zapošljavanja (priprema radnog mjesta, ugovori, organizacija ZNR, prijave, promjene i odjave na mirovinsko i zdravstveno osiguranje)
- izrada, skeniranje i arhiviranje dosjea radnika
- vođenje evidencije o radnicima (kontrola sati rada, bolovanja, godišnjih odmora)
- komunikacija s bankama i ovrhovoditeljima vezano za kredite radnika
- vođenje studentskih ugovora
- vođenje evidencije putnih naloga
- pakiranje pošte

Uvjeti

- stručna sprema nije bitna no poželjan društveni smjer
- obavezano odlično znanje engleskog jezika
- obavezno 1 godina iskustva u radu s ljudima
- sistematičnost i proaktivnost

Traži se pristojna i topla osoba, također vedra, ljubazna i susretljiva no i taktična. Posebno razvijene komunikacijske vještine neophodne se za naše dinamično okruženje. Ukoliko ste se prepoznali u prethodne dvije rečenice onda je ovo posao za Vas u kojem mi nudimo mogućnost sudjelovanja u kreiranju vrlo pozitivne priče, timsko orijentiranu i poticajnu sredinu te konstantno stručno usavršavanje, profesionalno napredovanje te vrlo stimulativna primanja.

Javite nam se!

Potrebne godine iskustva:

1

Jezici:

Engleski (napredno)

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.