Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Junior Event manager (m/ž)

Zagrebačka županija

Rok prijave:

Ivas Grupa je vodeća audio video kompanija u regiji koja sudjeluje na projektima najvećeg ranga te surađuje sa vodećim ljudima iz svijeta profesionalne produkcije. Tvrtka je povezana sa produkcijskim izvedbenim timovima raznih visokoprofesionalnih TV projekata (među kojima je i Eurovizija), te ima uske veze sa jednom od većih i bolje organiziranih internacionalnih tvrtki iz branše sa sjedištem na Bliskom Istoku, koja je redovito zadužena za produkcije mega koncerata umjetnika poput Rolling Stonesa, Bryan Adamsa, Rihanne, Justina Biebera i drugih.

Opis posla

Komunikacija s klijentom od faze planiranja do finalizacije projekta, izvidi lokacije i usvajanje želja klijenta, sudjelovanje u izradi ponuda, komunikacija sa skladištem, organizacija vremena montaže, demontaže proba i vođenje svih segmenata produkcije.

Izazovi - rad noću te općenito rad koji nije vezan za radno vrijeme, česta putovanja pogotovo u tijeku sezone, rad u različitim vremenskim uvjetima, rad na projektima u inozemstvu, komunikacija sa klijentima i kolegama, delegiranje zadataka na ostale kolege. Rješavanje problema i organizacija rada.

Uvjeti

- potvrda o nekažnjavanju
- dobre komunikacijske vještine
- minimalno B kategorija
- rad na računalu
- poželjno tehničko predznanje

Potrebne vještine – spremnost na timski rad, pozitivan stav, iskustvo na sličnim poslovima, pristojno ponašanje prema klijentu i ostalim kolegama, spremnost na brzo učenje i volja za napredovanjem, upravljanje timom ljudi na projektu, planiranje i organizacija.

Tehničko obrazovanje i smisao za management. Dobro poznavanje kompjuterske grafike i drugih softwara za planiranje i organizaciju ili spremnost na usvajanje i učenje istih.

Tražimo mlade, komunikativne osobe koje vole raditi u timovima i spremni su na izazove te koje posjeduju tehnička predznanja i interes za nadogradnju istih.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema

Potrebne godine iskustva:

5

Jezici:

Engleski (napredno)

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Što nudimo

Zašto raditi – sigurna plaća, stabilna tvrtka koja je okrenuta stranim tržištima i profesionalnim projektima, rad sa najvećim imenima iz industrije (mogućnost stjecanja iskustva i znanja), mogućnost profesionalnog razvoja, obuke i školovanja u inozemstvu, mogućnost zarade veće plaće nego u drugim branšama za osobe sa istim kvalifikacijama, rast prihoda shodno volji i kapacitetu preuzimanja odgovornosti za preuzeti segment posla, mogućnost brzog napredovanja i prolaska kroz platne razrede u kratkom vremenskom roku te mogućnost napredovanja u Event managera.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Napomena:

Podržavamo zapošljavanje stranih radnika

Ostale informacije

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.