Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Dispečer - organizator (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • HAK - USLUGE d.o.o. za turizam, usluge i trgovinu
 • Adresa: Vinkovačka 3, 44320 Kutina

NATJEČAJ
za prijem u radni odnos za radno mjesto
Dispečer - organizator u sustavu pružanja usluga garancija mobilnosti i usluga podrške korisnicima poslovnog partnera (m/ž)

U radni odnos na određeno vrijeme (s pokusnim radom od tri mjeseca) na radno mjesto Dispečer - organizator u sustavu pružanja usluga garancija mobilnosti i usluga podrške korisnicima poslovnog partnera (m/ž), Kontaktni centar, prima se jedan izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu.

1. Glavni zadaci i obaveze:

 • komunikacija s tuzmenim i inozemnim korisnicima i poslovnim partnerima,
 • rad u dinamičnom okruženju u sklopu kontaktnog centra,
 • pripremanje i distribucija raznih vrsta izvještaja vezanih uz izvršene usluge,
 • ažuriranje baze podataka,
 • pripremanje prijedloga za optimizaciju poslovnih procesa u kontaktnom centru.

2. Uvjeti za radno mjesto Dispečer - organizator u sustavu pružanja usluga garancija mobilnosti i usluga podrške korisnicima poslovnog partnera:

 • najmanje SSS (Srednja prometna škola ili Srednja tehnička škola), a najviše VŠS (Viša prometna škola ili Tehničko veleučilište),
 • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu (prednost je i poznavanje njemačkog ili talijanskog jezika),
 • rad na računalu (aktivno korištenje Microsoft Office aplikacija, rad u Windows operativnom sustavu, internet),
 • najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Zainteresirani kandidati uz pisanu prijavu na natječaj obvezni su dostaviti i sljedeće dokumente:

 • presliku osobne iskaznice,
 • resliku dokumenta o završenoj stručnoj spremi, izvornik na uvid (po zahtjevu),
 • dokaz o ispunjavanju uvjeta radnog iskustva (potvrda HZMO o ispunjavanju uvjeta radnog iskustva ili preporuka poslodavca kod kojeg je kandidat obavljao predmetne poslove, s navedenim periodom obavljanja istih).

3. Objava natječaja i prijava na natječaj

Ovaj natječaj objavljuje se na portalu „Mojposao.net“ i putem komunikacijskih kanala Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Zainteresirani kandidati za radno mjesto Dispečer - organizator u sustavu pružanja usluga garancija mobilnosti i usluga podrške korisnicima poslovnog partnera prijavu na natječaj sa životopisom i dokazima o ispunjavanju natječajnih uvjeta s naznakom „ZA NAJTEČAJ - Dispečer - organizator u sustavu pružanja usluga garancija mobilnosti i usluga podrške korisnicima poslovnog partnera“, trebaju dostaviti u zatvorenoj omotnici najkasnije do 21.02.2019. do 14.00 sati zaključno, na adresu: HAK-USLUGE d.o.o., Vinkovačka 3, 44320 Kutina, putem pošte ili neposredno dostavom u sjedištu HAK-USLUGA d.o.o.

Nepravovremene ili nepotpune prijave na natječaj odnosno prijave kandidata koji ne ispunjavaju propisane uvjete ili uz svoju prijavu nisu dostavili zatražene dokumente i dokaze da ispunjavaju uvjete iz natječaja, kao i prijave kandidata koji nisu dostavili sve zatražene podatke iz ovoga natječaja, neće se razmatrati.

4. Intervju i testiranje kandidata

Kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja i uđu u uži izbor Povjerenstvo za odabir će pozvati na razgovor (intervju) i podvrgnuti ih odgovarajućem testiranju.
Povjerenstvo za odabir utvrdit će popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete propisane ovim javnim natječajem i koji mogu pristupiti testiranju, a za osobe prijavljene na natječaj koje ne pristupe testiranju na koje će biti pozvane telefonskim putem ili u pisanom obliku, smatrat će se da su povukle prijavu na javni natječaj i više se ne smatraju kandidatima.

5. Obavijest o rezultatima izbora

O rezultatima izbora provedenog po ovome natječaju, kandidati će biti obaviješteni elektroničkom poštom ili pisanim putem na adresu koju su naznačili u svojoj prijavi na natječaj, najkasnije osam dana po provedenom odabiru kandidata.

HAK-USLUGE d.o.o. pridržavaju pravo odbiti sve prijave na natječaj u razdoblju prije njihova prihvaćanja ili eventualnog poništenja natječaja, bez daljnje odgovornosti prema prijavljenim kandidatima. HAK-USLUGE d.o.o. ne snose troškove nastale u vezi sa sudjelovanjem kandidata u postupku provedbe natječaja.

Prijavi se na oglas
Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Vinkovačka 3, 44320 Kutina
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.