Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Serviser rashladnih uređaja - frigomehaničar (m/ž)

Istra, Omiš, Makarska, Hvar, Brač, Korčula, Zagreb, Beli Manastir, Dubrovačko-Neretvanska županija

Rok prijave:

Tvrtka TC osnovana je prije 30 godina i među prvim je privatnim tvrtkama u Mađarskoj. Danas se nalazi među najznačajnijim srednjim tvrtkama u regiji za prodaju i proizvodnju, te servis ugostiteljske opreme i svih vrsta rashladnih uređaja. Izdržljivost, inovacija i sposobnost prilagođavanja novim tržišnim uvjetima zaslužni su za to što je TC grupacija danas prisutna u 6 država (Mađarska, Češka, Rumunjska, Slovačka, Hrvatska, Srbija) gdje predstavlja isti cilj; opskrbiti tržište najboljom robom i na najkvalitetniji način pružiti servisne usluge.

Na području Republike Hrvatske poslujemo duže od 10 godine, što u sjedištu u Belom Manastiru, te u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, gdje smo stvorili uspješne timove.

U tom periodu stvorili smo uspješnu suradnju sa poznatim i renomiranim tvrtkama u regiji za koje obavljamo usluge servisiranja i održavanja rashladne opreme.

Naš cilj je da tvrtka Crown Cool d.o.o., koju uspješnom čine njezini djelatnici postane sinonim za uspješnost. Svojim predanim radom i postignućima doprinosimo tom cilju i stvaranju uspješnog branda.

Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, i smatrate da posjedujete potrebite vještine i znanja, pozivamo Vas da se pridružite našem timu!

Posao

Najvažniji kotačić tj. pokretač svake firme koja želi napredovati su ljudi, njihovo znanje, trud, iskustvo te njegovo stjecanje.

Crown Cool d.o.o., je vrlo dinamična firma koja konstantno ide uzlaznom putanjom. Ukoliko želite raditi u dinamičnom okruženju punom novih izazova te ako ste pouzdana, dinamična, odgovorna i kreativna osoba spremna na timski rad spremna na dokazivanje u ovoj radnoj sredini pružiti ćemo Vam priliku za profesionalan razvoj u ovom poslovnom okruženju.

Crown Cool d.o.o., je tvrtka koja posluje na cijelom teritoriju Republike Hrvatske te zapošljava na nivou cijele RH.

Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih mjesta, povećanja opsega posla u sezoni ili u sklopu ostvarenja određenog poslovnog pothvata te za potrebe osiguravanja zamjene privremeno nenazočnog zaposlenika ili zaposlenika koji trajno napušta kompaniju.

Opis posla

Traži se:

Serviser rashladnih uređaja - frigomehaničar (m/ž) - više izvršitelja/ica na području Istre, Omiš, Makarska, Otoci Hvar, Brač i Korčula (Splitsko-Dalmatinska županija), Zagreb (Zagrebačka županija), Beli Manastir (Osječko-Baranjske županije), Dubrovačko-Neretvanske županije.

Radni zadaci su instaliranje i montaža rashladnih komora, rashladne opreme, klimatizacije, preventivni servisi i popravci na rashladnim i klimatizacijskim uređajima.

Rad na terenu i u poslovnicama tvrtke.

Uvjeti

Od kandidata tražimo samostalnost u obavljanju dnevnih zadaća, poznavanje elemenata sustava hlađenja i klimatizacije te rashladnih tvari koje se koriste u tehnici hlađenja kao i instalacijskog materijala, rukovanje sa raznim alatom potrebitim za rad, osnove informatičke pismenosti, vozačka dozvola B kategorije.

Uvjet za prijavu minimalno 3 godine radnog iskustva, kandidati koji nemaju radno iskustvo biti će razmatani kao serviseri KEG .

Prednost imaju kandidati s uvjerenjem o osposobljenosti za gospodarenje rashladnim sredstvima.

Potrebne godine iskustva:

3

Što nudimo

- dodatna usavršavanja u području novih tehnologija grijanja/hlađenja u zemlji i inozemstvu,
- ishodovanje svih potrebitih certifakata
- službeni mobitel, službeni internet, službeni laptop 11"
- službeni automobil, alat i ostala sredstva potrebna za rad
- plaću servisera od 7000 kn do 13000 kn

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Plaća:

Od 7000 do 13000 kn

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Instalacije, održavanje i popravci iznosi 4.435,28 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.