Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Skladišni radnik (m/ž)

Samobor

Rok prijave:

 • HSG Kariera d.o.o.
 • Adresa: Savska cesta 32, 10000 Zagreb

Korak dalje u karijeri
Traženje ili promjena posla prekretnica je na kojoj odlučujete o svojim daljnjim koracima u životu. Dobro je znati da uza se imate stručnjake koji vas mogu pravilno usmjeriti.

Za našeg klijenta, jednu od najvećih međunarodnih firmi u području logistike tražimo aktivne i motivirane kandidate za rad na radnom mjestu

Skladišni radnik (m/ž)

Mjesto rada: Samobor

Ako imate iskustva ili želite raditi na poslovima preuzimanja mješovite robe (tekstilni, prehrambeni, tehnički proizvodi), raspoređivanja te robe prema nalozima na lokacije u skladištu, slaganja robe na palete te razvoženje robe pomoću viličara (ako posjedujete uvjerenje), onda je ovo natječaj za Vas.

Za obavljanje navedenih poslova potrebna je srednja stručna sprema (trogodišnja ili četverogodišnja), želja za aktivnim i dinamičnim radnim mjestom, spremnost na rad u timu i podjelu zadataka te osnovna informatička pismenost.
Položen ispit za upravljanje viličarom i prethodno radno iskustvo u skladištu nije potrebno, ali svakako može biti prednost.

Radit ćete od ponedjeljka do petka u tri smjene, dok su Vam vikendi i blagdani slobodni. Radi se u tri smjene koje se izmjenjuju na tjednoj razini.

Ako morate putovati do radnog mjesta, putni troškovi će Vam biti u potpunosti isplaćeni, kao i svi dodaci na plaću na koja ostvarite pravo (za prehranu, noćni rad, prekovremeni rad, godine radnog staža).

Osim navedenog, na kraju mjeseca ostvarujete i dodatak za ostvarenu uspješnost u radu.

Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto te želite raditi u poticajnom okruženju u kojem se Vaš rad poštuje i nagrađuje, pošaljite svoj životopis putem linka za prijavu.

Također, kandidati se slobodno jave na telefon 01 7707 020.

Iskustva

Agencija za pronalaženje Kariera već više od deset godina zapošljava za najveća i najuspješnija poduzeća u regiji. Više od 2500 zaposlenika u regiji radi u jedanaest grana na 125 različitih lokacija.

Stručnost

Mi u Karieri znamo koji su zahtjevi radnog mjesta i kakve su želje poduzeća. Istodobno cijelo vrijeme uspostavljamo i održavamo kontakt sa širokom mrežom nadarenih ljudi s pojedinih područja. Pobjednička je kombinacija u pronalaženju kadrova poznavanje zahtjeva i želja poduzeća te znanja i sposobnosti ljudi.

Poznavanje trendova

Suradnja s Karierom omogućuje vam pristup različitim informacijama iz područja tržišta rada i prilika za zapošljavanje. lmamo informacije iz mnogobrojnih područja kadroviranja jer smo sastavni dio trendova zapošljavanja, odnosno stvaramo ih; koja se znanja ili vještine traže, koja su zanimanja budućnosti…

 

Sve naše objave:

https://www.kariera.hr/radna-mjesta/

HSG Kariera d.o.o. za posredovanje u zapošljavanju ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA: 102-02/17-04/01; URBROJ: 524-04-02-01/2-17-2, izdanu 11. siječnja 2017. godine i evidentiranu pod brojem 142/17.

www.kariera.hr

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skladištenje i logistika iznosi 3.723,18 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.