Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist za organizaciju grupa i događanja (m/ž)

Orašac

Rok prijave:

Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najljepših resorta na obali Jadranskog mora udaljen samo 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke. Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. U sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, prirodna šljunčana plaža, 16 restorana i barova, kongresni centar, sportski centar te višestruko nagrađivani Spa centar.

Kako bismo uspješno ostvarili našu viziju pozivamo Vas da nam se prijavite za sljedeću poziciju:

Specijalist za organizaciju grupa i događanja (m/ž)

PRIJAVA

Osnovni zadaci uključuju:

 • Pripremanje događanja/dolaska grupa u resort – usmena i pismena komunikacija s gostima u svrhu što boljeg razumijevanja njihovih potreba, proaktivna komunikacija s drugim odjelima s ciljem učinkovite organizacije događanja, pripremanje priručnika za svakog klijenta o detaljima događanja, unošenje hotelske liste dolazaka u hotelski sustav rezervacija, provjeravanje spremnosti svih odjela koji sudjeluju u organizaciji događanja, provjeravanje dovršenosti svih administrativnih poslova vezanih uz ostvarenje događanja (npr. potpisani ugovori i sl.)
 • Održavanje i vođenje grupa - provjeravanje rezervacija i hotelske liste pri dolasku gosta, nadgledanje tijeka događanja s ciljem pridržavanja i ostvarenja svih zadanih specifikacija, zaprimanje eventualnih promjena od klijenta i pronalaženje alternativnih rješenja, pravovremeno obavještavanje drugih odjela o svim eventualnim promjenama, dnevno kontroliranje transakcija za vrijeme trajanja događanja, provjeravanje obračuna usluga i slanje računa klijentu, provjeravanje zadovoljstva klijenta izravno i upitnikom nakon odlaska, rješavanje žalbi gostiju u skladu sa procedurama
 • Administrativni poslovi – izrađivanje potrebnih izvještaja, iniciranje zahtjeva za nabavom potrošnog materijala za razna događanja, arhiviranje korespondencije s klijentima

Kandidat/kandidatkinja treba imati:

 • VSS (ekonomija, menadžment)
 • Poželjno radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji (min. 1 godina)
 • Poželjno poznavanje rada u hotelskom operativnom sustavu (OPERA)
 • Potrebno poznavanje rada u MS Office paketu
 • Potrebno vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
 • Spremnost na timski rad

U Dubrovačkim vrtovima sunca očekuje Vas rad u izrazito profesionalnom okruženju, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te razne obuke kojima neprekidno nastojimo poboljšati kvalitetu usluge i povećati zadovoljstvo zaposlenika.

Rok prijave: 22.04.2019.

Sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka molimo Vas u Vašoj prijavi navedite jeste li suglasni da se Vaš životopis i drugi osobni podaci koje ste nam otkrili u tijeku natječaja zadrže u bazi prijavljenih kandidata u narednih 12 mjeseci.

Kandidati koji uđu u uži krug selekcije bit će pozvani na razgovor i testiranje.
O točnom datumu i vremenu intervjua bit će obaviješteni telefonski.

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Management iznosi 6.250,00 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.