Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Senior programer u odjelu razvoja aplikacija (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Omega software etablirana je IT tvrtka i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja, koja se već 18 godina bavi razvojem cjelovitih poslovnih ICT rješenja i proizvoda temeljenih na vlastitim inovativnim razvojnim platformama, od kojih su globalno najpoznatiji Rhetos (www.rhetos.org) - open source platforma za razvoj poslovnih aplikacija i MetaComplete (www.metacomplete.com) - platforma za upravljanje informacijama.

Projekti i proizvodi su nam raznoliki, s fokusom na zahtjevna poslovna rješenja za klijente u javnom i privatnom sektoru – od razvoja vlastitog ERP-a, ECM-a i DMS-a, do cjelovitih rješenja „po mjeri“. Posebno smo ponosni na javne sustave za građane poput www.evisitor.hr ili moj.zagreb.hr. Listu referenci možete naći ovdje: www.omega-software.hr/o-nama/reference/17.

Trenutno naš tim broji preko 100 stručnjaka iz raznih područja, te iz godine u godinu povećavamo obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta želimo svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima.

Senior programer u odjelu razvoja aplikacija (m/ž)
Zagreb

Govorite li našim jezikom?

Želite raditi na rješenjima koje obrađuju milijune transakcija, koje će koristiti stotine tisuća korisnika, na koje ćete biti ponosni?

Imate iskustva, te želite i dalje rasti i napredovati? Prihvatite izazov, postanite dio uspješnog Omega software tima.

Opis posla i glavne odgovornosti:

 • Projekti koje radimo obično su ozbiljna rješenja za enterprise klijente i javni sektor – od razvoja vlastitog ERP-a, ECM-a i DMS-a pa do cjelovitih rješenja „po mjeri“
 • Radimo na Microsoft stacku (C# / ASP.NET MVC/SQL), Angular, Javascript i jQuery-u
 • Aktualni primjeri našeg rada su www.evisitor.hr i moj.zagreb.hr
 • Rad na projektima uključuje: analizu zahtjeva, izradu prototipa, dizajn i razvoj rješenja, testiranje, izradu tehničke/developerske dokumentacije, rad na unapređenju internih alata i code review

Uvjeti:

 • Minimalno 3 godine iskustva na relevantnim tehnologijama
 • Smisao za rješavanje problema, analitičnost, upornost i odgovornost u radu
 • Komunikacijske vještine prilagođene timskom radu i volju za napredovanjem u znanju

Prednost Vam donosi:

 • Odlično znanje programiranja u nekom od objektnih jezika: C#, Java, C++

Očekivani profil kandidata:

 • Analitičnost u rješavanju problema i komunikaciji
 • Savjesnost, inovativnost i odgovornost u radu
 • Pozitivan stav i spremnost na timski rad
 • Temeljitost i preciznost u izvršavanju zadataka uz poštivanje zadanih rokova
 • Spremnost na stručno usavršavanje

Što nudimo:

 • Osobni razvoj: uvođenje u posao uz iskusnog mentora, rad na zanimljivim projektima u dinamičnoj, poticajnoj, organiziranoj i zreloj okolini (ISO 9001, 15489, 27001). Kontinuirano unapređenje i razvoj karijere: interni i eksterni treninzi, radionice, seminari, konferencije, stručno certificiranje i tečajevi (SCRUM, MS itd.)
 • Ugodno okruženje: svjesni smo da rokovi i zahtjevni projekti mogu biti prilično stresni, stoga se trudimo kompenzirati isto opuštenom i ugodnom radnom atmosferom. Vrlo nam je važno poticajno i pozitivno ozračje te timski rad – razmjena ideja, metoda te znanja. Kod nas se uvijek nešto događa i stalno smo u pokretu
 • Pogodnosti: vjerujemo u work&life balanse, stoga volimo petkom vikend započeti ranije a radno vrijeme ujutro prilagoditi svom bioritmu. Vikendi, blagdani i godišnji odmori rezervirani su isključivo za opuštanje, razonodu i zabavu :) Naravno, tu su i stimulativna primanja, božićnica, te nagrađivanje dodatnog truda i zalaganja. Ako njeguješ sportski duh, uživat ćeš u organiziranim sportskim aktivnostima, vježbanju u vlastitoj teretani, te team building-zima za pamćenje. A ako si možda više za hranu, ples ili igru – organiziramo i razna druga prijateljska druženja i natjecanja
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.