Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Konzultant (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Omega software etablirana je IT tvrtka i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja, koja se već 18 godina bavi razvojem cjelovitih poslovnih ICT rješenja i proizvoda temeljenih na vlastitim inovativnim razvojnim platformama, od kojih su globalno najpoznatiji Rhetos (www.rhetos.org) - open source platforma za razvoj poslovnih aplikacija i MetaComplete (www.metacomplete.com) - platforma za upravljanje informacijama.

Projekti i proizvodi su nam raznoliki, s fokusom na zahtjevna poslovna rješenja za klijente u javnom i privatnom sektoru – od razvoja vlastitog ERP-a, ECM-a i DMS-a, do cjelovitih rješenja „po mjeri“. Posebno smo ponosni na javne sustave za građane poput www.evisitor.hr ili moj.zagreb.hr. Listu referenci možete naći ovdje: www.omega-software.hr/o-nama/reference/17.

Trenutno naš tim broji preko 100 stručnjaka iz raznih područja, te iz godine u godinu povećavamo obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta želimo svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima.

Konzultant (m/ž)
Zagreb, Croatia

U potrazi smo za osobom koja je organizirana, komunikativna i koja ima izražene analitičke sposobnosti. Uz navedeno, svakako cijenimo odgovornost te spremnost na učenje.

Opis posla:

Posao konzultanta uključuje analizu korisničkih zahtjeva, njihovo dokumentiranje (AS IS i TO BE) te predlaganje unaprjeđenja poslovnih procesa.

Konzultant radi na implementaciji i testiranju programskih rješenja, obuci ključnih korisnika, pisanju korisničkih uputa te pruža podršku u korištenju implementiranog rješenja.

Također, konzultant sudjeluje u procesu prodaje, odnosno pomaže u izradi ponude i prezentiranju programskih rješenja potencijalnim Klijentima te izrađuje Idejno rješenje.

Trenutno smo u potrazi za više izvršitelja s različitom razinom iskustva koji bi radili na projektima implementacije DMS rješenja i sustavima po mjeri Korisnika.

Uvjeti:

 • Od Vas očekujemo minimalno 1 godinu iskustva na istim ili sličnim poslovima te spremnost na rad u uredu i lokaciji korisnika.
 • Dobre komunikacijske i prezentacijske vještine te poznavanje rada na računalu preduvjet su za rad. 

Prednosti:

 • Susreli ste se s agilnim razvojem i koordinirali ste agilnim timom?
 • Poznajete metodologije vođenja projekata i imate iskustva rada u projektnim timovima?
 • Posjedujete certifikat iz područja projektnog menadžmenta i/ili poslovne analize?
 • Znate što je SQL i super se snalazite s podacima?
 • Poznajete uredsko poslovanje i pojmovi poput podneska i akta nisu Vam nepoznanice?
 • Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan onda smo mi sigurno prava firma za Vas! 

Što nudimo:

 • Osobni razvoj: uvođenje u posao uz iskusnog mentora, rad na zanimljivim projektima u dinamičnoj, poticajnoj, organiziranoj i zreloj okolini (ISO 9001, 15489, 27001).
 • Kontinuirano unapređenje i razvoj karijere: interni i eksterni treninzi, radionice, seminari, konferencije, stručno certificiranje i tečajevi (SCRUM, MS i PMI i ITIL certifikati, itd.).
 • Ugodno okruženje: Svjesni smo da rokovi i zahtjevni projekti mogu biti prilično stresni, stoga se trudimo kompenzirati isto opuštenom i ugodnom  radnom atmosferom. Vrlo nam je važno poticajno i pozitivno ozračje te timski rad – razmjena ideja, metoda te znanja. Kod nas se uvijek nešto događa i stalno smo u pokretu.
 • Pogodnosti: vjerujemo u work&life balanse, stoga volimo petkom vikend započeti ranije a radno vrijeme ujutro prilagoditi svom bioritmu. Vikendi, blagdani i godišnji odmori rezervirani su isključivo za opuštanje, razonodu i zabavu. Naravno, tu su i stimulativna primanja, božićnica, te nagrađivanje dodatnog truda i zalaganja. Ako njeguješ sportski duh, uživat ćeš u organiziranim sportskim aktivnostima, vježbanju u vlastitoj teretani, te team building-zima za pamćenje. A ako si možda više za hranu, ples ili igru – organiziramo i razna druga prijateljska druženja i natjecanja.
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.