Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Administrator nabave (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • TEH-CUT d.o.o. za proizvodnju, tehnološke usluge i trgovinu
 • Adresa: Škorpikova ulica, 10000 Zagreb
 • Web: http://www.teh-cut.hr

TEH-CUT grupa (TEH-CUT i Jedinstvo PNO) jedna je od najsuvremenijih tvornica u regiji na području alatničarstva (kalupi za preradu polimera i tlačno lijevanje Al), CNC-strojne obrade i izrade kompleksnih strojnih dijelova. Razvila se iz obrta (osnovanog 1990. godine) u fleksibilno poduzeće na visokom tehnološkom nivou čiji proizvodi imaju referencu u skoro svim zapadno europskim zemljama i SAD-u. Svoj položaj na tržištu postigla je zahvaljujući 25-godišnjem kontinuiranom razvoju i stečenom iskustvu te kontinuiranom ulaganju u moderne tehnologije, odnose s kupcima i ljudske potencijale. Danas zapošljavamo više od 80 visoko kvalificiranih radnika.

Svi naši poslovi su dinamični jer se ne radi o visokoserijskoj već o pojedinačnoj i maloserijskoj, specijaliziranoj proizvodnji. Naša vizija je automatizacija proizvodnih procesa i približavanje Industriji 4.0. Svakodnevno koristimo najnovije CAD-CAM digitalne tehnologije i strojeve (4-osna elektroerozija, 5-osno brušenje alata, 5-osno glodanje, 3-D mjerenje, 3-D skeniranje) kroz koje naši zaposlenici mogu kontinuirano unaprjeđivati svoja znanja i vještine.

U ovom trenutku imamo potrebu za zapošljavanjem Administratora nabave.

Opis posla

Poslovi administratora nabava uključuju većinom poslove iz područja nabave, te određene administrativne poslove vezane uz prodaju i skladište. Dnevni zadaci uključuju:
- komunikaciju s dobavljačima, inozemnim i lokalnim
- pribavljanje ponuda prema zadanoj specifikaciji i izradu dokumentacije vezane uz proces nabave
- praćenje dostave naručene robe
- sudjelovanje u izradi izvještaja vezanih uz proces nabave
- fakturiranje i distribucija računa prema kupcima
- administrativno praćenje naplate računa
- vođenje i izrada dokumentacije potrebne za nesmetani protok robe (otpremnice, primke, izdatnice)

Uvjeti

- srednjoškolsko obrazovanje
- poželjno određeno iskustvo na sličnim poslovima
- organiziranost i preciznost u radu
- predanost i motivacija za obavljanje administrativnih zadataka
- poznavanje rada na računalo, posebni MS Office paketa
- dobro poznavanje engleskog jezika

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema

Jezici:

Engleski (napredno)

Vještine:

Word, Excel, Outlook, Internet

Što nudimo

TEH-CUT grupa je stabilna tvrtka koja kontinuirano raste i povećava svoje poslovanje. Intenzivno ulažemo u znanja i tehnologiju te svojim zaposlenicima omogućavamo kontinuiran profesionalni razvoj kroz interne i eksterne edukacije. Svakom zaposleniku unutar Grupe omogućeno je napredovanje u poslu.

Grupa osigurava vrhunske radne uvjete od klimatiziranog radnog prostora, do organiziranog restorana za topli obrok. Lokacija je lako prometno dostupna s osiguranim parkiralištem. Poslovanje je organizirano u skladu sa standardima za upravljanje kvalitetom (ISO 9001) i upravljanje očuvanjem okoliša (ISO 14001) i zaštite na radu.

Ponosni smo što su neki od naših radnika zaposleni u Grupi preko 20 godina, a svako novo zapošljavanje smatramo međusobnom dugoročnom poslovnom suradnjom, unutar koje se svi razvijamo.

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.