Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Administrator u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž)

Zagreb, Varaždin

Rok prijave:

 • HSG Kariera d.o.o.
 • Adresa: Savska cesta 32, 10000 Zagreb

Za našeg Klijenta tražimo djelatnike za radno mjesto:

Administrator u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb, Varaždin

Bok čitatelju ovog natječaja, drago nam je da si s nama!

Upravo čitaš natječaj za radnu mjesto pružanja korisničke podrške svima onima kojima nedostaje bilokakva važna informacija.

Tvoj radni dan bit će ispunjen zaprimanjem dolaznih poziva ili poruka od strane korisnika različitih klijenata (turističke agencije, autobusne kompanije, trgovine…) putem aplikacije ili telefonskih poziva.

Radit ćeš u uredu u centru Zagreba ili Varaždina, a ako si predaleko za svakodnevna putovanja, možeš raditi od kuće. U tom slučaju dobivaš službeno računalo i slušalicu na korištenje te plaćene režije koje potrošiš u svrhu posla.

Radno vrijeme ti ovisi o klijentu za kojeg radiš, ali uvijek je osmosatno radno vrijeme. Bilo bi idealno kad bi ti bilo prihvatljivo raditi u dvije smjene (svaki tjedan jedna), ali spremni smo dogovoriti se

Važno je da znaš jako dobro pričati talijanski jezik, visoka razina fluentnosti i samostalnosti u korištenju navedenog jezika je važna.

Službena diploma o znanju jezika nam nije važna jer ćeš prije zapošljavanja imati priliku pokazati svoje znanje kroz naše interno testiranje.

Ako se prepoznaješ u oglasu, spontan si u komunikaciji s ljudima i u tome uživaš, a tražiš radno mjesto gdje ćeš se osjećati „kao doma“, javi se na naš oglas, voljeli bismo te upoznati!

Za više informacija možete se javiti putem linka za prijavu ili na info telefon 099 461 6333.

Iskustva

Agencija za pronalaženje Kariera već više od deset godina zapošljava za najveća i najuspješnija poduzeća u regiji. Više od 2500 zaposlenika u regiji radi u jedanaest grana na 125 različitih lokacija.

Stručnost

Mi u Karieri znamo koji su zahtjevi radnog mjesta i kakve su želje poduzeća. Istodobno cijelo vrijeme uspostavljamo i održavamo kontakt sa širokom mrežom nadarenih ljudi s pojedinih područja. Pobjednička je kombinacija u pronalaženju kadrova poznavanje zahtjeva i želja poduzeća te znanja i sposobnosti ljudi.

Poznavanje trendova

Suradnja s Karierom omogućuje vam pristup različitim informacijama iz područja tržišta rada i prilika za zapošljavanje. lmamo informacije iz mnogobrojnih područja kadroviranja jer smo sastavni dio trendova zapošljavanja, odnosno stvaramo ih; koja se znanja ili vještine traže, koja su zanimanja budućnosti…

HSG Kariera d.o.o. za posredovanje u zapošljavanju ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA: 102-02/17-04/01; URBROJ: 524-04-02-01/2-17-2, izdanu 11. siječnja 2017. godine i evidentiranu pod brojem 142/17.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.