Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Vozač C+E kategorije (m/ž)

Langenlonsheim, Njemačka

Rok prijave:

L.T.G od 1982. godine posluje na Njemačkom tržištu. Radi se o jednoj obiteljskoj tvrtki koja posjeduje preko 3000 vlastitih kamiona. Svake godine kupujemo vise stotina novih kamion tako da se tvrtka kontinuirano razvija.

Osnovne djelatnosti su kran-građevinska logistika i poštanske filijale DHL.

Vozač C+E kategorije (m/ž)

Uvjeti:

 • položena C+E kategorija
 • važeća vozačka dozvola
 • posjedovanje koda 95
 • odgovornost

Poslodavac može omogućiti zapošljavanje samo građanima EU.

Posao se obavlja u cijelosti u Njemačkoj.

Već više godina zapošljavamo radnike iz Hrvatske i vrlo smo zadovoljni. Mnogi od tih preko 50 radnika doveli su i svoje obitelj u Njemačku, a neki su kupili stanove i kuće.

Budući da svi novi radnici imaju slične brige, tvrtka L.T.G. je izradila koncept kako bih novi početak bio svima lakši i uspješniji.

Nudimo:

 • vlastite stanove tvrtke L.T.G.
 • paušalni putni trošak i prvu novčanu isplatu u prvom radnom tjednu
 • radni ugovor je na neodređeno
 • potičemo učenje njemačkog jezika
 • L.T.G. posjeduje vlastitu auto školu i instruktore, mogu se polagati daljnje kategorije i steći strukovna izobrazba upravljanje kranom
 • isplata je po radnom satu ovisno od stanovanja i sposobnosti vozača
 • osiguravamo socijalno osiguranje i redovnu prijavu u Njemačkoj
 • dajemo podršku kod svih administrativnih poslova i prijava

Ponosni smo na mnoge primjere naših uspješnih zaposlenika. Evo nekih:

Marko P:
Po dolasku u Njemačku vrlo sam ljubazno primljen. Moj najveći problem je bio njemački jezik i vožnja kamiona s prikolicom, ali dobio sam podršku i uskoro sam bio zadovoljan. Danas se dobro sporazumijevam, a i prikolica radi što ja želim. Plaća je redovita i ne moram o tome brinuti. Svakom preporučam da napravi korak prema zaposlenju u Firmi L.T.G.

Neven J.
Gotovo 2 godine radim za L.T.G. Došao sam za bratom koji je u tvrtci L.T.G. radio već godinu dana. Njemački sam učio u Hrvatskoj, tako da mi nije bilo tako teško. Dobro sam uveden u posao i bez problema sam se ovdje prilagodio.

Ivan C.
Dobro govorim engleski tako da sam se mogao bez poteškoća sporazumjeti s kolegama koji su mi pomogli s njemačkim kada je trebalo. Stan mi je našao kolega koji je već duže vrijeme zaposlenik tvrtke L.T.G. Vozio sam različite ture i kamione. Za poštu vozim svaki dan iste ture tako da viđam iste klijente i iste kolege.

Kristian L.
Dobro sam znao pričati njemački kad sam došao u L.T.G., ali sam ipak dobio pomoć kod svih prijava tako da je sve prošlo poprilično brzo i bez komplikacije. Odmah sam dobio stan na raspolaganje, a poslije 2 mjeseca sam si sam našao stan. Lakši početak od toga teško je naći.

Molimo pošaljite prijave na adresu L.T.G. Langenlonsheimer Transportgesellschaft GmbH An den Nahewiesen 15 55450 Langennlonsheim, telefonski na broj 00496704962621 ili putem linka za prijavu.

Intervjue s kandidatima održati ćemo u Hotelu Dubrovnik 13.12. od 15h i 14.12. od 10 sati.

 
Brza prijava
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.