Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pomoćni radnik (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Lagermax AED Croatia d.o.o. najkvalitetniji je logističar u Hrvatskoj prema recentnom istraživanju kvalitete Business Qudal - QUality meDAL. U svojih 19 godina djelovanja iskazali smo se kao lider na području logistike, nacionalnog i internacionalnog transporta, u poslovima carinskog posredovanja, a ulaskom u EU, Intrastat zastupanjem.

Uz centralu u Zagrebu, poslujemo u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici. Naši zaposlenici vlastitim angažmanom i timskim radom doprinose uspjehu društva te su kontinuirano usmjereni na razvoj i širenje spektra usluga na logističkom tržištu, pronalazeći optimalna rješenja za svaki novi tržišni izazov.

Veselimo se svim našim budućim kolegama! Cijenimo ugodnu radnu atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i timskom radu.

Tražimo izvršitelja na radnom mjestu:

Pomoćni radnik (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb - Žitnjak

Opis posla:

 • samostalno obavljanje poslova za koje je radnik priučen i drugi poslovi po nalogu nadređenog i pod nadzorom radnika kojemu je raspoređen
 • detaljni opis poslova i naloga utvrđuje se ugovorom o zapošljavanju radnika, obzirom na značaj i posebnosti posla kojeg će obavljati
 • obavljanje drugih poslova i zadataka po posebnim nalozima i zaduženjima
 • sortiranje ambalaže
 • slaganje DD + PMP paleta; pal/dan
 • otvaranje RGB ambalaže s istekom roka

Uvjeti:

 • najniža potrebna stručna / školska sprema: NKV
 • funkcionalna znanja: osposobljavanje uz rad

Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna za timski rad i dokazivanje u poticajnoj radnoj sredini, prijavite se na natječaj do 09.12.2019. putem linka za prijavu na MojPosao.

 
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ostalo iznosi 3.142,76 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.