Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

C# Developer (m/ž)

Velika Gorica

Rok prijave:

 • DEKRA zapošljavanje d.o.o.
 • Adresa: Horvatova 82, 10000 Zagreb

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 47.000 djelatnika i ima urede u više od 50 država svijeta.

Za potrebe našeg klijenta, jednu od vodećih tvrtki za trgovinu rabljenim automobilima u regiji, Neostar Lab, tražimo osobu za sudjelovanje na razvoju jedinstvene platforme koja ima potencijal postati novi industrijski standard, na poziciji:

C# Developer (m/ž)

Mjesto rada: Velika Gorica

Naš klijent Neostar Lab traži zaljubljenike u svijet automobila s mid/senior razinom iskustva u Backend developmentu!


Mislite da ste savršen spoj ta dva svijeta?


Pošaljite nam svoj životopis i ostvarite prvi korak prema sudjelovanju u izradi platforme koja je zasad jedinstvena u svijetu, a s potencijalom da postavi nove standarde u industriji. Više o samoj aplikaciji (a i ljudima koji vode projekt) na linku.

Projekt se izvodi u suradnji sa Spanom, a Neostarov agilni tim trenutno broji 10 developera, tri od njih su bekendaši. Pozicija je full-time, a mjesto rada Velika Gorica.

Može se raditi i preko vlastitog obrta, bruto plaća je 20000 kn, na posao treba doći do 9 i ostati 8 sati, a u kantini je za zaposlenike predviđen i topli ručak s dnevnog menija.

Od budućeg zaposlenika očekuje se dobro poznavanje C# jezika, upravljanje MSSQL bazama podataka te snalaženje u .NET CORE frameworku. Na projektu se koriste Code first i DB first pristup, a od ostalih tehnologija i zadataka tu su i MVC, Razor, izrada WEB servisa te konzumiranje sadržaja sa SOAP i REST servisa. Prednost će imati kandidati koji imaju iskustvo u planiranju, dizajniranju i održavanju dugoročnih i arhitektonskih aplikacija te kandidati koji mogu prezentirati svoje projekte na Gitu.

Očekuju se skorašnja dodatna zapošljavanja u IT odjelu te je ovo dobra prilika za rast i razvoj kako se i sama platforma bude razvijala i širila, prvo na hrvatsko, a zatim na EU tržište.

Naravno, faktor „zaljubljenika u aute“ nije isključiv, javite se i ako „samo“ zadovoljavate tehničkim iskustvom.

Molimo zainteresirane da se prijave putem LINKA.

DEKRA zapošljavanje d.o.o.
Horvatova 82/6, 10000 Zagreb
www.dekra-zapo.hr

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, ostale prijave pohranjujemo u DEKRA bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Partnerska suradnja nije radni odnos u smislu odredbi Zakona o radu, već obveznopravni odnos između dva ili više pravnih subjekata u smislu odredbi Zakona o obveznim odnosima.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.