Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (m/ž)

Omišalj

Rok prijave:

 • Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o.
 • Adresa: Rudolfa Fizira 2, p.p.103, 10 410 Velika Gorica
 • Web: http://www.crocontrol.hr

Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o.

Velika Gorica - Rudolfa Fizira 2, objavljuje oglas za zasnivanje radnog odnosa:

Tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (m/ž) u JPAK - Podružnica - Istra/Kvarner, lokacija Rijeka (Zračna luka), Omišalj, Hamec 1. - 1 izvršitelj  na neodređeno vrijeme

Uvjeti radnog mjesta:

 • srednja stručna sprema elektrotehničkog smjera,
 • znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
 • 2 godine radnog iskustva u struci,
 • položen vozački ispit B kategorije,
 • propisane kompetencije za RM.
Uvjet za obavljanje poslova radnog mjesta je da kandidat tijekom rada stekne dozvolu zrakoplovno-tehničkog osoblja za rad i odgovarajuća ovlaštenja.

Odgovornosti radnog mjesta:

 • obavlja poslove nadzora i upravljanja TS/U KZP razine SG.1 u skladu sa zrakoplovno-tehničkim postupcima i uputama te drugim tehničkim i operativnim uputama
 • odgovoran je za održavanja ATM sustava i uređaja ponajprije razine SG.2 u skladu s Priručnikom za inženjering, nadzor i održavanje, zrakoplovno-tehničkim postupcima i uputama i rasporedom održavanja
Posebni uvjet za radno mjesto je probni rad od 4 mjeseca.

Uz prijavu potrebno je priložiti životopis sa sažetim odgovarajućim opisima dosadašnjeg školovanja, stručnog osposobljavanja te primjenjivim radnim iskustvom, kao i dokaze o ispunjavanju uvjeta - presliku diplome, presliku domovnice, dokaz o radnom iskustvu (preslike ugovora o radu i/ili elektronički zapis HZMO ili potvrda poslodavca o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa) i uvjerenje o nepokretanju kaznenog postupka ne starije od šest mjeseci. Kandidati u prijavi mogu priložiti i druge dokumente kojima potvrđuju kompetentnost u nekom od stručnih područja relevantnih za oglas.

Kandidati će biti testirani.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17), a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su uz prijavu na oglas, priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz oglasa i dokaze za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom  9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18) dužni su uz prijavu na oglas da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, pozvati se na to pravo te priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Prijave na oglas podnose se zaključno s 03.04.2020. isključivo putem linka za prijavu

Pozivi na testiranje bit će upućeni elektroničkim putem ili telefonski.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Za kandidate koji se ne odazovu pozivu na testiranje smatrat će se da su povukli prijavu za oglas.

Priložena dokumentacija se ne vraća.

Oglas je objavljen i na stranici www.crocontrol.hr

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Instalacije, održavanje i popravci iznosi 4.435,28 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.