Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Magistar struke (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Klinika za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Zagreb

Opis posla

Klinika za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Zagreb, raspisuje natječaj za popunu radnog mjesta u suradničkom zvanju

Magistar struke - 1 izvršitelj (m/ž), za rad na projektu pod nazivom: »CEKOM - Centar kompetencija u molekularnoj dijagnostici«.

Radni odnos s Klinikom za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Zagreb, Hrvatska, zasniva se na određeno vrijeme dok traje projekt, a najdulje do 2.4.2022. godine.

Uvjeti

- stečeni znanstveni stupanj magistra struke, polje biologije

Prednost:
- iskustvo u molekularnoj biologiji i/ili imunologiji
- publikacije citirane u relevantnim bazama podataka

Projekt su sufinancirali Europski strukturni i investicijski fondovi (operativni program Konkuretnosti i kohezije 2014. - 2020. - Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija).

Ove pozicije otvorene su za državljane Republike Hrvatske, državljane EU, ali i drugi strani državljani nisu isključeni.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti životopis, dokaz o završenom studiju i akademskom stupnju, ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja te navesti e-adresu.

Ovaj natječaj objavljuje se u Narodnim novinama, u dnevnom tisku i na službenim internetskim stranicama Klinike, te na središnjem EURAXESS portalu (http://ec.europa.eu/euraxess/), službenom internetskom portalu za radna mjesta Europskoga istraživačkog prostora.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja podnose se na adresu Klinike za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Mirogojska 8, 10000 Zagreb, Hrvatska, s naznakom: »Prijava na natječaj za izbor magistra struke za projekt CEKOM« u roku od 30 dana računajući od dana objave u Narodnim novinama.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

O rezultatima natječaja svi kandidati će biti obaviješteni u elektroničkom obliku. Objavljeno u Narodnim novinama 25.3.2020. godine.

Stručna sprema:

Magistar struke

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme

Ostale informacije

Županija rada:

Zagreb i Zagrebačka

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Klinika za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Mirogojska 8, 10000 Zagreb, s naznakom: "Prijava na natječaj za izbor magistra struke za projekt CEKOM"
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Zdravstvo, socijalni rad iznosi 5.814,99 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.