Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Spremač / spremačica

Zagreb

Rok prijave:

 • Klinika za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Zagreb

Opis posla

Sukladno članku 21. Statuta Klinike za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Zagreb, (u daljnjem tekstu: Klinika), ravnateljica Klinike objavljuje natječaj za odabir kandidata/kandidatkinja za zasnivanje radnog odnosa u Klinici za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević« Zagreb, na neodređeno vrijeme na poslovima:

Spremač / spremačica - 2 izvršitelja/ice.

Uvjeti

- stupanj obrazovanja - NSS - osmogodišnja škola ili NKV
- zamolba
- životopis
- domovnica

Na ovaj poziv se mogu javiti osobe obaju spolova.

Kandidati koji zadovoljavaju uvjete mogu biti pozvani na stručno testiranje te selekcijski razgovor.

Kandidati koji se ne odazovu na testiranje, smatrat će se da su odustali od natječaja.

Pristupnici su dužni dostaviti elektroničku adresu u svrhu pravovremenog i nesmetanog odvijanja postupka provođenja natječaja i redovito pratiti web-stranicu Klinike (www.bfm.hr), radi dodatnih obavijesti o natječaju.

Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se Klinici za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Mirogojska 8, 10000 Zagreb, s naznakom »Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme, za radno mjesto: navesti raspisano radno mjesto«, u roku od 8 dana, računajući od datuma objave u Narodnim novinama.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, uz prijavu priložiti dokaze iz kojih je vidljiva osnova ostvarivanja prava prednosti te svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.

Pozivaju se osobe iz članka 102. stavka 1. - 3. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17) dostaviti dokaze iz članka 103. stavka 1. istoga Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju.

Uz ovaj natječaj objavljuje se poveznica na internetsku stranicu Ministarstva na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i to: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Objavljeno u Narodnim novinama 25.3.2020. godine.

Stručna sprema:

NKV

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Klinika za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević«, Mirogojska 8, 10000 Zagreb, s naznakom "Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme, za radno mjesto: navesti raspisano radno mjesto"
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ostalo iznosi 3.142,76 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.