Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj projektne prodaje za ključne kupce (m/ž)

Rijeka, Zagreb

Rok prijave:

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite - video nadzor, protuprovala, vatrodojava, interfonija, automatika, kontrola prolaza i radnog vremena, integracija itd.

Razmišljamo i djelujemo poduzetnički i dugoročno, što prije svega znači da sa sudionicima na tržištu njegujemo odnose poštovanja i povjerenja usmjerene na stvaranje vrijednosti.

Naš cilj je da, u suradnji s partnerima, brinemo o zaštiti života i imovine svih naših kupaca. To ostvarujemo kontinuiranim praćenjem najnovijih dostignuća iz Security&Safety industrije.

U 30 godina postojanja imamo kontinuirani porast prometa, broja zaposlenika, produktivnosti i ostalih pokazatelja uspješnosti. Osim u Hrvatskoj, imamo vlastite tvrtke u još 9 zemalja, preko 150 zaposlenika, vlastiti razvoj softvera za integraciju sustava tehničke zaštite, nagrađivane inovacije te razvijenu mrežu regionalnih partnera.

Kratku video prezentaciju o nama možete vidjeti na https://youtu.be/tZQbebRFgqQ, a detaljnije informacije na www.alarmautomatika.com.

Opis posla

Projektna prodaja orijentirana je korisnicima tehničke zaštite čije je poslovanje s aspekta sigurnosti vrlo kompleksno. Riječ je o većim poslovnim, trgovinskim, hotelskim, financijskim, industrijskim i javnim objektima za koje kreiramo jedinstveno i cjelovito rješenje zaštite, koje obuhvaća opremu naprednih funkcija i veliki broj usluga u svim fazama projekta – od izrade koncepta zaštite, procjene investicije i projektiranja, preko izvedbe do monitoringa i održavanja.

Pridružite se uspješnom projektnom timu u Rijeci ili Zagrebu i iskoristite svoje potencijale na poslovima Voditelja projektne prodaje za ključne kupce (m/ž).

Opis posla:
- prodaja projektnih rješenja tehničke zaštite ključnim kupcima
- istraživanje, analiza i obrada tržišta
- svakodnevna suradnja i kontakti s ključnim i potencijalnim kupcima
- projektno-prodajna podrška kupcima u rješavanju njihovih zahtjeva
- suradnja sa kolegama u projektnom timu (projektanti, tehnička podrška, voditelji gradilišta)

Uvjeti

- VŠS/VSS elektrotehničkog ili ekonomskog smjera
- radno iskustvo na poslovima prodaje ključnim kupcima
- izuzetne prodajne, komunikacijske i motivacijske vještine
- visok stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu
- sklonost novim tehnologijama
- odlično poznavanje MS Office paketa i engleskog jezika
- spremnost na timski rad i na službena putovanja (posjet poslovnim partnerima, dobavljačima, specijaliziranim sajmovima)
- visoka razina radne etike i poštenja

Prednost imaju kandidati koji imaju kontakte i iskustvo u radu s ključnim kupcima i sustavima tehničke zaštite, ali to nije uvjet, spremni smo pružiti svu potrebnu edukaciju.

Idealan kandidat za ovo radno mjesto je inženjer elektrotehnike sa izuzetnim prodajnim vještinama ili ekonomist s velikim interesom za nove tehnologije.

Iznimno nam je važna proaktivnost i odgovornost naših zaposlenika, usmjerenost na rezultat, ali i odlična suradnja s kolegama i partnerima. Želimo da zaposlenici uživaju u svom poslu, da kontinuirano uče i istražuju te se pri tome zabavljaju.

Želite li postati dio stabilne, perspektivne i dinamične tvrtke, svoj detaljan životopis dostavite putem linka za prijavu.

Kandidati koji budu izabrani u uži krug selekcijskog postupka bit će pozvani na testiranje u roku od mjesec dana od dana isteka oglasa.

Stručna sprema:

Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

3

Jezici:

Engleski (napredno)

Vozačka dozvola:

B

Što nudimo

- stalni radni odnos nakon probnog roka
- stimulativna nagrađivanja, poklon bonovi, božićnice, pokloni za djecu, razne socijalne potpore, plaćene sportske aktivnosti
- profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje
- rad u profesionalnom i dinamičnom timu u ugodnoj radnoj atmosferi

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Napomena:

Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.