Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist ERP-a za računovodstvo (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 

Specijalist ERP-a za računovodstvo (m/ž)

Luceed team je u potrazi za stručnim i entuzijastičnim Specijalistom ERP-a područje računovodstva.

Luceed korisnici trebaju podršku osobe koja razumije ključne računovodstvene procese, spremna je aktivno slušati i prepoznati potrebe korisnika. Upiti i taskovi koje rješavaš u najvećem su dijelu iz područja PDV evidencija i obračuna, sheme kontiranja za pojedine situacije (fakture, robni dokumenti), dugotrajna imovina.

Orjentirani smo na upit korisnika te kako mu što prije i što kvalitetnije pomoći.  

U tu svrhu potrebno je:

 • razumjeti zahtjev kojeg korisnik ima,
 • ispuniti isti, te 
 • aktivno raditi na prevenciji kako ne bi dolazilo do problema u operativnom radu.

Cilj nam je korisnika naučiti da što jednostavnije koristi naše aplikacije, da bude što efikasniji u obavljanju svog posla. 

Očekujemo da imaš barem 2 godine iskustva na sličnim poslovima (podrška korisnicima za ERP, specijalist u računovodstu, revizija).

Posao je ponekad potrebno preseliti na teren, stoga nam je važno da si aktivan vozač (iako podržavamo eko-prijevoz na posao, nezgodno je npr u Zadar doći biciklom... nije da ne možeš, ali dugo traje).

Dodatni plus je ako imaš iskustva iz područja obračuna plaća.

Tražimo osobu koja će preuzeti inicijativu, pronalaziti i predlagati rješenja te svoje znanje aktivno nadograđivati, kako bi zajedno s cijelim timom unaprijedila korisničko iskustvo i učinila Luceed boljim.

Osim svega što tražimo, puno toga i dajemo zauzvrat!

Naše edukacije iz poslovnih procesa će sigurno pomoći razvoju tvojih kompetencija. Trud i rezultate znat ćemo prepoznati i nagraditi, a pravac u kojem će se razvijati tvoja karijera ovisi o tvojim interesima i željama.

Kao tvrtka se možemo pohvaliti visokim stupnjem fleksibilnosti, brigom za osobne potrebe svih članova tima i ugodnim radnim okruženjem.

Ako si spreman/spremna uložiti postojeće znanje u novi izazov, preuzimati odgovornost i učiti, kod nas možeš napredovati u pravcu kojeg odabereš, recimo, specijalizacija u podršci za neke druge procese, daljnja specijalizacija prema implementacijama poslovnih rješenja, testiranje aplikacija, edukacije,...

Činiti ti se kao dobra prilika za razvoj karijere?

Pošalji nam životopis, napiši što si radio/la i što znaš.
I zašto bi uopće htio/htjela raditi baš kod nas? Što želiš raditi i gdje se vidiš za 3-5 godina?

Čekamo te :)

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.