Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Knjigovođa - tajnik / tajnica (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • JOS spectrum d.o.o.
 • Adresa: Rebar 24, 10000 Zagreb

JOS spectrum d.o.o. Servis, održavanje i prodaja laboratorijskih uređaja.

Opis posla

Mi smo malo poduzeće s 3 zaposlena, uglavnom servisiramo laboratorijske uređaje, ali imamo i prodaju.

Trebamo tajnika / tajnicu koja će ujedno voditi i naše knjigovodstvo/računovodstvo, uključujući i završni račun jer smo premali da bismo imali dvije osobe na tom radnom mjestu. Uz to naš tajnik/tajnica prima i telefonske pozive te rješava i sve druge naše poslove u vezi s papirima ili bez njih (postojeća tajnica koja odlazi će novu uvesti u posao koliko god to bude moguće).

Za orijentaciju: imamo oko 100 izlaznih i isto toliko ulaznih faktura godišenje, plus porezi, doprinosi, izvještaji. Ovo je posao na neodređeno i isključivo na dulje vrijeme, 6 sati na dan, ne zapošljavamo "na crno".

U našu tvrtku klijenti praktički ne dolaze uopće jer zbog prirode posla mi moramo ići k njima. Ali zato se javljaju telefonom i kod takvog posla je uljudno i smireno komuniciranje telefonom apsolutni prioritet.

Uvjeti

Na ovom radnom mjestu očekujemo prvenstveno odgovornu osobu koja svoj posao radi pouzdano i ozbiljno. Ima sve financije u svojim rukama i zato je to nama najvažnije. Prednost bi imale osobe s iskustvom u knjigovodstvenoj struci. Synesis je naš softver za knjigovodstvo. Što se dobi tiče ovdje će nama prednost biti osobe (oko ili) iznad 30, gornje granice nema. Bez ustručavanja se predstavite i priloženom fotografijom ako želite (iako izgled nipošto nije kriterij izbora sve da ste i filmska diva, nego ponajprije već opisani odgovorni odnos prema poslu)

Stručna sprema, recimo srednja ili viša ekonomska, fakultet nije prednost. Mora znati voziti auto, posjedovati dovoljnu spretnost u osnovnim programima na računalu, zadovoljavajuće govoriti i pisati engleski i to ćemo provjeriti pri prvom intervjuiranju. Slovenski i njemački jezik bi bili mala dobrodošla prednost, ali nipošto uvjet.

Sve tipske životopise s "vizijama", "napredovanjem u poslu", "prepoznavanjem" i "timskim radom" kao ključnim pojmovima molimo zaobiđite. Na ovom radnom mjestu s troje zaposlenih u firmi samim dolaskom postajete i ostajete sve što možete biti jer nemate kamo napredovati ni nazadovati. Mi jesmo tim i jako se trudimo da dobro radimo, ali za razliku od velikih poduzeća taj je tim više nalik porodici nego nekoj stručnoj radnoj grupi.

Ukoliko nakon nekog vremena izrazite volju da radite i na prodaji naših aparata što bi značilo poneke puteve po Hrvatskoj, postoji mogućnost da produžimo radno vrijeme na 8 sati. Dakako nakon što se podučite što mi to uopće radimo s laboratorijskim aparatima.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik

Potrebne godine iskustva:

5

Jezici:

Engleski (osnovno)

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Outlook, Internet

Što nudimo

Naša je firma vrlo fleksibilna, ostavlja se svakom uposleniku praktički potpuna sloboda kreiranja rada i dinamike rada. Smijeh je kod nas vrlo dobrodošao, a osmijeh i ljubaznost prema našim klijentima su conditio sine qua non, dakle samo po sebi razumljiva obaveza. Mi izbjegavamo evidencije: prvo bolovanje smo imali nakon 20 god. postojanja. Tko je bolestan ode kući dok ne ozdravi. Dopust u srpnju, ili nakon 2. polovice kolovoza, ako netko treba pokoji slobodan dan, dobije ga. Radno vrijeme 8:30 - 14:30 h u ovisnosti. Klizanje radnog vremena je po dogovoru moguće unutar pola sata. Možda će koja subota biti potrebna, ali ne više od 1-2 godišnje, obično nijedna. Ostajanje nakon radnog vremena je moguće, ali rijetko. Sve ovo uključuje najviši stupanj povjerenja i na to smo vrlo ponosni. Očekujemo da se to povjerenje ne zlorabi.

Ovo je idealno radno mjesto za osobe kojima je 8 sati rada predugo iz bilo kojeg razloga, primjerice majkama predškolske ili školske djece.

Službeni auto i mobitel su sredstvo za rad. Ako našoj uposlenici ustreba, dobit će ga i za privatne svrhe. Dosad smo uvijek uspijevali isplatiti božićnicu i K-15 prema onom koliko možemo, ali ove godine nas je pandemija jako pogodila i nije sigurno hoćemo li moći. Starijima od 45 god. platit ćemo i dodatno osiguranje. Iako kod nas svatko može nazvati bilo koga na svijetu ili primati privatne pozive kad treba, mi ne kontroliramo, ali očekujemo da to čini s mjerom i razumno. Poput većine poslodavaca koji surfanje internetom smatraju krađom, mi molimo da se kod nas internet rabi isključivo za posao, a čavrljanje, chat, sms, facebook, privatnu e-poštu, blogove i slične razbibrige uopće ne odobravamo za vrijeme radnog vremena. Vaš privatni mobitel molimo da rabite samo kad je doista nužno: najbolje je da bude isključen dok ste na poslu.

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Plaća:

Od 4500 do 6000 kn

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.