Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Radnik u kućanstvu (m/ž)

Benkovac

Rok prijave:

 • CENTAR ZA POMOĆ I NJEGU SVETI ANTE BENKOVAC

Opis posla

Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme Projekt „Zaželi-program zapošljavanja žena“, „Zaželi - Korak naprijed“

Opis posla:
- pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština
- pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika
- pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova korisnika
- pomoć pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene korisnika
- pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, namirnica, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.)
- pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo
- pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima

Prijem u radni odnos na određeno vrijeme na području Grada Benkovca za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „Zaželi- korak naprijed “- radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom.

Mjesto rada: poslovi će se obavljati na području Grada Benkovca i susjednih općina (Općine Lišane Ostrovičke, Općine Stankovci i Općine Polača).

Uvjeti

Kandidatkinje moraju ispunjavati slijedeće uvjete za prijem u radni odnos:
- punoljetnost
- hrvatsko državljanstvo
- nezaposlene žene bez obzira na duljinu prijave u evidenciji HZZ-a, s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljske obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice, majka djece s 3 i više malodobne djece, majka djeteta s teškoćama u razvoju, majka djeteta oboljelog od malignih bolesti, majka djeteta udovica, samohrana majka
- nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem

Prijavi na Javni natječaj kandidati su dužni priložiti:
- zamolbu za posao
- životopis (uz obveznu naznaku kontakt broja)
- preslika osobne iskaznice
- preslika dokaza o završenoj školi
- potvrdu izdanu od HZZ kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciju nezaposlenih osoba (datum izdavanja potvrde nakon datum objave Javnog poziva)
- dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis ili potvrdu izdane od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
- vlastoručno ispunjenu i potpisanu Izjavu o pristanku na osposobljavanje (može se preuzeti na stranicama Grada Benkovca ili osobno u pisarnici Grada Benkovca na privremenoj lokaciji uredovanja gradske uprave (Kaštel Benković, ulica Obitelji Benković 6)
- uvjerenje da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci)

Odabrane kandidatkinje obvezne su prije stupanja u radni odnos pohađati i završiti program osposobljavanja za gerontodomaćicu ili njegovateljicu.
Trajanje radnog odnosa - dvadeset i četiri (24) mjeseca kod poslodavca Centar za pomoć i njegu Sv. Ante Benkovac, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Isprave koje se prilažu u neovjerenoj preslici potrebno je prije početka prijema u radni odnos predočiti u izvorniku.
Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu u roku od 15 dana, od dana objave natječaja na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u zatvorenoj omotnici, s naznakom: „Za natječaj - Žaželi - korak naprijed“.

Podnositeljice su u životopisu dužne naznačiti za koje radno mjesto se javljaju, te kojoj skupini iz točke 6. pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu (npr. za žene s invaliditetom: Rješenje o invaliditetu).

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.

Javni natječaj će biti objavljen na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskoj stranici Grada Benkovca - www. benkovac.hr
Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku.

Nakon raspisivanja natječaja ne mora se izvršiti odabir kandidata, ali se u tom slučaju donosi odluka o poništenju oglasa.

Stručna sprema:

NKV, KV, Srednja stručna sprema

Što nudimo

- naknada za prijevoz se djelomično isplaćuje
- vrsta zaposlenja: predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno - 24 mjeseca s početkom od 01.08.2020.

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme

Ostale informacije

Županija rada:

Zadarska

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Šetalište kneza Branimira 12, 23420 Benkovac s naznakom „Prijava na natječaj za projekt „Zaželi – korak naprijed“
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skrb (o djeci, starijima...) iznosi 3.405,36 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.